Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Mai studiaza, smd-urile de pe pcb nu sunt de 5 mm, sunt de 3,5*2,8 mm. De 5mm de obicei sunt smd-uri cu 3 cipuri, la gasesti in becurile cu leduri pe la pozitii, plafoniere, etc.
Incearca un search pe google pentru smd3528 si smd5050.
Leave a comment:
-
Nu cunosc detalii tehnice, stiu ca sunt smd-uri de 5 mm, sunt identice ca cele de pe PCB.
Leave a comment:
-
mie personal, albul rece pe logan, nu mi se pare ok, deoarece display-ul are o tenta verzuie, iar cand pui albul rece / neon, parca nu mai e asa rece....nu stiu cum sa zic, dar clar nu arata ca pe mondeo, audi sau megan....parerea mea.
Leave a comment:
-
Azi am facut un bord de logan cu alb rece, cu serigrafia alba. Nu a iesit rau :p
Leave a comment:
-
Deci cel mai bun cu led tras separat pt. ac.
Prestige e cel cu ceasurile albe?
Leave a comment:
-
In primul rand, iti recomand sa nu ai ace vopsite cu marker, oja sau mai stiu eu ce.Ori ai acele albe, ori ai cele rosii, din fabrica vopsite.
Eu am testat ambele metode, prima data puneam un smd sub ac, legat in serie cu celelalte leduri, adica intrerupeam traseul si inseriam ledul pentru ac, dar asa scadea un pic din intensitatea luminii.
Acum am led separat, dar alimentat direct si se vede foarte foarte bine.
Aaa..si inca ceva: nu-ti face iluminare alba, daca ai folie de prestige, nu o sa vezi nimic ziua
Leave a comment:
-
Buna ziua dragilor,
De ceva timp tot ma joc cu ledurile, ba pe la plafoniere, ba pe la pozitii, lumini numar, borduri, pedalier etc. As vrea un sfat la ceasurile din bord, cum iese mai bine cu acele de alta culoare de exemplu: pus un smd in plus alimentat de la pinul 7 si 11 sau vopsit de ex. cu oja acele ace. As dori un raspuns de la cineva care a testat amandoua variante.
Leave a comment:

Leave a comment: