Cum se pot fixa spoilerele mai bine de caroserie?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Archangel80
    replied
    Cineva in Galati priceput sa-mi aseze si mie fustele? Pe fata se departeaza usor usor. Ce e drept m-a atins cineva in spoiler acum ceva timp si probabil s-a rupt vreo ureche pe undeva.

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    ma spovedesc si eu cum am facut cu bara din fata(logan 1 ph2), am dat bara jos, am pus un burete ce a avut provenienta ambalajul de protectie a unui colet trimis prin curier, l-am fixat in nervurile barii fata fix in centru, sub placuta de inmatriculare.
    buretele a avut grosime de cca 5cm, DA, 5, cinci centimetri, practiv am ascutit botul loganului(am imbunatatit aerodinamica);
    rezultatul:
    A DISPARUT o sursa de zgomot!...

Leave a comment:

• tyger88
    replied
    s au dat chederele jos . multumiri lui alex miu ca a saltat bara fata. cea spate s a dat jos aseara si am ridicat o nu am pic de rugina.

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Misto tutorialul. Am asezat si eu mai bine bara pe spate si cea pe fata dupa pozitionarea lor la "linie" dupa revopsire de catre niste profesionisti ) . La bara spate a iesit bine , mai putin al 3-lea surub care este sub masina , are acea urechiusa de plastic si nu am reusit sa o indrept , se rezolva prin montarea unui difuzor . Cea pe fata mai e de munca , oricum fata de ce a fost e mult mai bine . Legat de colegul cu chedere chiar e crima )) , RUGINA o paste )) Sincer.

Leave a comment:

• dorupopa2006
    replied
    mai bine le dai jos si fixezi spoilerul cum trebuie asa cum au facut toti colegii,nu e greu ai sa vezi, bafta!

Leave a comment:

• cata89ro2000
    replied
    Originally posted by me_catalin View Post
    doamne fereste...apara si pazeste
    )) nu esti acasa )

Leave a comment:

• Urs
    replied
    Mie imi place cum a iesit, imi fac probleme doar daca nu cumva in spatele chederelor, se vor face depuneri umede, care duc la aparitia ruginii in partile inferioare ale aripilor.

Leave a comment:

• me_catalin
    replied
    doamne fereste...apara si pazeste

Leave a comment:

• tyger88
    replied
    mai multe poze cu chederul si cum sunt puse..
    Attached Files

Leave a comment:

• tyger88
    replied
    eu am pus cheder de termopan intre bara si caroserie . rezultatul mi se pare bun...acum depinde si de parerile voastre. cu stima
    Attached Files

Leave a comment:

• Lumpi
    replied
    Am schimbat porcariile din plastic din acel element de sustinere a barei spate, am pus cate trei suruburi de 6, cu piulite autoblocante si saibe cu un strat de plastic, asa ca nici apa nu intra pe acolo. Acum acele elemente sunt foarte bine fixate. Problema e ca plasticul din care sunt facuti, e destul de moale si se lasa din material. Adica degeaba le fixezi bine, bara tot se lasa.

Ar trebui gasita o solutie de a intari sau a inlocui acele elemente de sustinere.

Exista vreo rezolvare pentru ghearele de pe bara fata? Degeaba ridic bara, tot se lasa in zona farurilor. Ghearele sunt crapate si nu sustin bara cum ar trebui. A, am PH2.

Leave a comment:

• GL-07-NBE
    replied
    daca are cineva niste poze cu phase2 la spoilere dupa ce si-a "lipit"

Leave a comment:

• Matthias17
    replied
    Si eu am luftul acela intre far si bara si ma enerveaza la culme tree sa ma apuc de ea dar nu prea am timp

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    verginio am mai pus acum ceva timp poze cu bara mea de cand am facut aceasta imbunatatire si pana in acel moment si nu s-a lasat...vrei sa bag iar o demonstratie?

Leave a comment:

• verginio
    replied
    nu prea ai ce sa faci...cu timpu tot face luft

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google