Bujii Gpl
Collapse
X
-
eu am schimbat azi bujiile originale la 50.000 dupa 2.5 ani, nu aratau chiar rau, am pus tot bujii de la renault.
Leave a comment:
-
Dar despre bujiile astea ? Folosește cineva ?
Leave a comment:
-
Eu am 55 000 km, 7 ani si jumate si inca am bujiile originale, 1.2 16v.
Leave a comment:
-
Bujiile originale țin spre 30k pe 1.4l ... La 15k pica la 1.2l...uneori mai devreme...
Leave a comment:
-
Salut, Eu am înlocuit bujiile vechi Renault cu 2 poli cu Bosch Fr7dc+ distanță 0,9 mm și nu am simțit mare diferența. Mașina merge o leaca mai bine la relantii. Am zis sa mai schimb ceva la ea. Bujiile vechi sunt curate nici nu spui ca au a 15000 pe gpl.
Leave a comment:
-
Eu am pus Iridium Power http://www.globaldenso.com/en/produc.../features.html
Merge OK masina, nu sunt dat pe spate, probabil ca atat se poate cu GPL sau mai trebuie reglata / calibrata instalatia, habar nu am.
Leave a comment:
-
Eu tocmai am zis ca am incercat ieftineli Bosch gpl...Le-am folosit 3 zile...pana au venit altele...le-am donat la un taximetrist...
Mergi pe alea originale, sant cele mai bune...inclusiv pt gpl...pe testatelea pe un card de taxiuri...
Leave a comment:
-
Ai dreptate in felul tau,dar merita incercate,au pret promo.Revin dupa schimb.Numai bine.Originally posted by moog View PostVoi vorbiti separat... Florin de ragalii la 15 ron pe care le am incercat ...3 zile...iar Ixxx vb de bujii la peste 100 ron bucata...
La pretu asta nu am ajuns...m am oprit la 35-40/buc beru platinum...depasisem 45k si mai mergeau...
Leave a comment:
-
Voi vorbiti separat... Florin de ragalii la 15 ron pe care le am incercat ...3 zile...iar Ixxx vb de bujii la peste 100 ron bucata...
La pretu asta nu am ajuns...m am oprit la 35-40/buc beru platinum...depasisem 45k si mai mergeau...
Leave a comment:
-
sal
Cei care au gpl din fabrica cand se duc la revizie li se montaza bujii stoc cele normale care sunt pe benzina se pun si la gaz ,eu am gaz de ceva timp si am bujii luate din reprezentanta dacia si masina merge ok
Leave a comment:
-
15k km mi se pare putin, eu am cu NGK LPG7 40k km si masina merge bine.
Leave a comment:
-
Ms.La fel...Originally posted by moog View PostS-a vorbit...recomandare producator...
Pt gama Dacia e o varianta buna fiabilitate/pret.
Cand o sa dea semne de rateuri schimba , pana atunci cat mai multi km...
BOSCH,distanta electrozi de reglat (mm) : 0,7
Info : Distanta dintre electrozi trebuie reglata pt. func. pe gaz
Se va înlocui dupa km : 15000
Tip combustibil : Gaz lichefiat (PGL)
Tip combustibil : CNG
Cheie deschidere : 16
Distanta dintre electrozi (mm) : 0,8
Filet exterior (mm) : 14
Lungime filet (mm) : 19
Nr. poli : 1
Pas filet (mm) : 1,25
pozitia scanteii (mm) : 3....