azi, 16.09.2013, dupa achitarea sumei de 37 lei la CEC m am prezentat la SRPCIV Bucuresti din Soseaua Pipera nr. 49, sector 2, pentru trecerea instalatiei gpl in talon asa cum s a aratat mai sus ca ar trebui, iau o cerere, ma apuc de completat dar deoarece erau trei rubrici pentru eliberarea unui nou talon pierdere/furt/deteriorare si eu nu ma incadram in ele m am adresat biroului de informatii de unde am luat cererea initial!Cand i am explicat functionarei despre ce e vorba....bang... surpriza... raspunsunsul " nu se trece instalatia gpl in talon si nici mentiuni despre aceasta nu se fac in el", de cand doamna intreb eu,raspuns: " nu se trece, ce nu va este clar, conduceti asa cu el"!
Acum o intrebare pt cei care au schimbat talonul pe motivul gpl, aveti trecut ceva in el despre asa ceva sau doar l ati schimbat si atat! Asa as fi putut sa l schimb si eu pe motiv de pierdere sau deteriorare dar nu asta a fost scopul meu! La momentul acesta trebuie sa ma interesez sa vad cum recuperez taxa de la RA APPS, nu de alta dar sunt curios daca se poate!
Acum o intrebare pt cei care au schimbat talonul pe motivul gpl, aveti trecut ceva in el despre asa ceva sau doar l ati schimbat si atat! Asa as fi putut sa l schimb si eu pe motiv de pierdere sau deteriorare dar nu asta a fost scopul meu! La momentul acesta trebuie sa ma interesez sa vad cum recuperez taxa de la RA APPS, nu de alta dar sunt curios daca se poate!

Pe Dacia veche am avut Gpl din 2004 pana in 2010 cand si-a dat obstescul sfarsit la Remat. Nu am avut trecut nimic explicit in talon referitor la Gpl. Am fost oprit de nenumarate ori dar nu s-a legat nimeni de lipsa inscrisului in talon. S-o fi schimbat legislatia...nu stiu. Acum am depasit termenul pentru RAR si nici n-am de gand sa ma duc anul asta. Sper sa nu am probleme. ITP in decembrie 2014, asa ca mai astept, stau mai bine 158 de lei la mine decat la ei. O seara buna.

Comment