Dacia Logan GPL
Collapse
X
-
De unde luam eu gaz era statie petrom acum este transformata in statie rompetrol si am vazut ca a scazut consumul sub 8% l-am intrebat pe baiat si i-am spus ca o sa-l strice si el gazul din butelie si mi-a spus ca inainte lua din alta rafinarie ca era mai aproape transportul acum ia de la rompetrol ca i-au recomandat altii ca este gazul bun asa ca o sa alimentez de acolo pina vad ca o sa consume mai mult cu aceiasi cantitate de gaz numai asa vezi ce gaz este in rezervor
-
duce peste 140 sigur.
Am incercat si eu de curiozitate sa vad cat prinde.Originally posted by mcdan View PostSalut, o intrebare de baraj?. Am un Laureate 1.4 de 2 luni si vreo 3300 la bord, (2 curse Buc <->, 1 Cta<->, 1 Lepsa<->) si cam pe la 2500 la borda am inceput sa o "calc" la fund sa vad cat duce si mai mult de 125-130 Km/h pe gaz la max 3500 rpm nu duce. De ce? A mers cineva mai mult? Thx.
Treaba e in felul urmator: o duci cu a 4 a pana la 4500 si deabia dupa aia schimbi a 5 a. Daca ii dai a 5 a la turatie mica nu mai are putere suficienta.
Incearca asa si daca nu prinzi 140 pe putin inseamna ca ai pus gaz de proasta calitate. Pe buteliile de la peco de la care pun eu scrie Crimbo Gaz si sunt foarte multumit cum merge.
Leave a comment:
-
Go gpl 10% este bine daca mergi economic , gol,90-100km/h se poate si 8%
Leave a comment:
-
E si normal, puterea masinii e diminuata si nu se poate merge la turatii mari pe GPL, e limitat de UCE injectie.
Leave a comment:
-
Salut, o intrebare de baraj?. Am un Laureate 1.4 de 2 luni si vreo 3300 la bord, (2 curse Buc <->, 1 Cta<->, 1 Lepsa<->) si cam pe la 2500 la borda am inceput sa o "calc" la fund sa vad cat duce si mai mult de 125-130 Km/h pe gaz la max 3500 rpm nu duce. De ce? A mers cineva mai mult? Thx.
Leave a comment:
-
Daca ai fi scris romaneste, fara sa ma chinui 5 minute sa citesc postul si sa-mi dau seama ce vrei sa zici, ti-as fi raspuns...
Leave a comment:
-
probleme gpl
Sall baieti sant nou pe sait si am si eu niste antrebari daca vreti sa ma ajutati de 3 saptamani mi-am ins.pe loganul meu 1,4 preferans o inst gpl sant foarte ancantat de alegerea facuta sant super multumit am pus o inst.brc -intel gaz am dat 22 mil am avut niste probleme mi-sa oprit de cateva ori in mers am fost cu ea unde am inst instalatia si au zis ca nu are de ce sa faca asa ,au bagato pe calculator au facut niste reglaje si pi-a spus ca nu trebuie sa mai faca asa am plecat am mers 2 zile cu ea nu sa antamplat nimica apoi in a treia zi in drum spre munca sa oprit de 2 ori nu stiu ce sa fac sant disperat ei imi zic ca nu trebuie sa faca asa si ca daca am probleme sa merg iar la ei dar eu cred ca nu sant asa priceputi in reglaje ce sa zic nu stiu astept sfaturile voastre va rog
.
Leave a comment:
-
Pretul pentru un Laureate GPL de 1,6 MPI e de 9200 euro, iar pentru Preference e de 8400 euro.
Leave a comment:
-
Salut!Originally posted by melkus View Poste prima data cand scriu si eu pe acesat forum. mi-am montat instalatie gpl pe logan si am facut vreo 800km sunt multumit deocamdata sa vedem in continuare. sper sa nu fie probleme.
instalatia am l\cumparato de la practiker din timisoara iar montajul a fost facut de o firma autorizata care lucreaza cu firma auto gaz. deocamdata ata
o sa mai revenin. drumuri bune sa aveti
Poti sa-mi spui te rog cat te-a costat instalatia + montajul de gpl pe masina?
Leave a comment:
-
MCV cu GPL exista numai cu motorizarea de 1,6 MPI, in echiparile Preference sau Laureate, si numai cu 5 locuri.
Pretul pentru Preference GPL este de 10.200 euro, iar pentru Laureate GPL este de 11.000 euro.
Leave a comment:
-
cerere preturi
sunt aproape nou, pe aici si as vrea sa sa va-ntreb daca aveti vreun sfat si pt mine.Originally posted by andrei View PostPreturi:
DACIA LOGAN Berlină GPL
Versiuni---------------Euro-------RON
Preference 1.4 GPL----8000-----25109,60
Laureate 1.4 GPL------8800-----27620,56
Opţionale DACIA LOGAN GPL
Radio CD--------------180------564,97
ABS-------------------450-----1412,42
Am celebra dacia 1310 pe gaz si pana-n toamna as dori sa-mi achizitionez tot o dacia LOGAN MCV pe gaz
tot ce stiu e ca vrem in 7 locuri.
as vrea si eu sfaturi despre dotari,motorizari,etc
multumesc anticipat
Leave a comment:
-
Daca ai eja folie pe ea, inseamna ca s-a ocupat dealerul de asta si nu mai trebuie sa mergi la RAR.
Leave a comment:
-
Cum adica ? Ce presupune secretizarea asta ? Eu am deja cartea completata, stampilata si am si o folie lipita pe ea
Leave a comment:

Leave a comment: