Dacia Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BRUTUSANF
    replied
    Frate nu mai posta consecutiv ,timp de 5 minute poti folosii butonul edit

Leave a comment:

• cristy plus
    replied
    eu unul am pe linga logan si un papuc pe gpl si am faut anul trecut 50000km ,daca mergeam pe benzina ......iar petru logan nu imi trebuie ca e de femilie
    in schimb la papuc e ideal nu numai ca , consum dar si cum merge pe gpl

adica fb si cind e rece motorul, chiar si la -15 grade

cred ca nici nu polueaza gpl cit benzina
    daca luam un logan pentru a munci cu el as fi ales pe cel cu gpl

la urmatoarea "postare in cascada" se lasa cu cartonas galben daca n-au trecut mai mult de 10 minute dupa un post, foloseste butonul "EDIT" ca sa stergi/adaugi/modfici...mersi de intelegere
    Last edited by Seba; 18 February 2008, 20:00.

Leave a comment:

• BRUTUSANF
    replied
    Da asa este dar tu te referi aici la masina logan in general aici este vorba doar de logan pe gpl .

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    vrajeala..cand aud dume de genul"asta i calitatea de la dacia"...sau e facuta tot de romani..nu inteleg ...sunt mai mult ca sigur ca unii intra sa denigreze imaginea marcii dar nu si au gasit forumul perfect...luati va masini nemtesti sau de care vreti si nu mai aruncati perle dintr astea...eu am 49400 km..si n a avut nici pe naiba nik...depinde is cum o exploatezi si cata grija ai de ea...e buna masina..nu degeaba a luat locul I la fiabilitate in Franta...intr adevar au drumuri...nu ca la noi...dar m am saturat de dume..la ce ti ai mai luat logan pe bune...

Leave a comment:

• Seba
    replied
    nu e nimic ciudat ca senzorul de combustibil sa nu fie liniar pe toata scala si doar pe mijloc sa-ti arate bine, iar la capeti (full, respectiv gol) sa arate aiurea

Leave a comment:

• alex_nad
    replied
    sunt, dar contrar parerilor mele primele 3 leduri se duc destul de repede, ultimul led verde ma tine cam 250 de km doar urban, probata doar o data, asa ca nu pot spune cu certitudine, de aceea am intrebat! NOROC SI MULTUMESC

Leave a comment:

• andrei
    replied
    E asa de greu sa imparti cati L are rezervorul la numarul de linii si sa aflii?

Leave a comment:

• alex_nad
    replied
    multumesc pentru urari... cu gazu ai dreptate am bagat de la omv si s-a dus minca-l-ar tata aproape imediat... ori gresesc eu...un led de la bord de gaz cit are??? de exemplu eu am mers extraurban vreo 250 de km si s-au dus trei leduri ceea ce nu mi se pare normal si debea e verificata la consumul de gaz la tester de vreo 5 zile asa ca nu are cum sa fie masina devina NOROC SI LA MULTI KM FARA INCIDENTE SI PROBLEME!!!

Leave a comment:

• Flavius
    replied
    Am vazut pe real ceva ce nu stiu cati au mai vazut... MERCEDES S430 cu instalatie GPL ... era sa fac infarct... si chestia asta nu in romania, ci in germania. In Olanda e plin de masini pe GPL, peste 50% au instalatie GPL. De ce sa descurajam oamenii? Daca neamtu si-a pus pe S430 model 2001-2002 noi de ce nu am pune pe un amarat de Logan. Cand spun amarat de Logan nu mi-o luat in nume de rau. Tatal meu are unu si merge chiar ok, adica nah eu m-am obisuit cu masina mea si nu se compara dar pt pretul lui e chiar ok. Cu o instalatie de GPL ar fi o masina destul de buna tinand cont de consumul masinii si pretul acesteia.

Leave a comment:

• givali
    replied
    Originally posted by alex_nad View Post
    salut, sunt nou pe forum, am un logan 1,4 gpl din fabrica, are doar 975 de kilometri (e inca tinerel, sper sa nu ma dezamgeasca la batrinete) 1n legatura cu garantia aveti dreptate, din cauza instalatiei gaz nu ni se acorda garantie mai mare... cam nepotrivita garantia avind in vedere ca la un matiz pe gaz sau o nubira ai 3 ani garantie la motor... dar asta e (cea mai enervanta vb din rominia)
    Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea !!!!!!
    Ai mare grija de unde alimentezi cu gpl ( nu de alta dar sa nu bagi aer cu aroma de gpl ) !!!!
    Daca nu are abs vezi ca franele sunt foarte fine . NU mai departe de azi era s-l pup pe unu pe bara din spate !!! Am lasat cam 3 m de urme pe asfalt !!

Leave a comment:

• alex_nad
    replied
    salut, sunt nou pe forum, am un logan 1,4 gpl din fabrica, are doar 975 de kilometri (e inca tinerel, sper sa nu ma dezamgeasca la batrinete) 1n legatura cu garantia aveti dreptate, din cauza instalatiei gaz nu ni se acorda garantie mai mare... cam nepotrivita garantia avind in vedere ca la un matiz pe gaz sau o nubira ai 3 ani garantie la motor... dar asta e (cea mai enervanta vb din rominia)

Leave a comment:

• BRUTUSANF
    replied
    Da asa este intotdeauna vor castiga ei si tu vei fi defavorizat .dar sa speram ca nu se va intampla nimic

Leave a comment:

• givali
    replied
    Originally posted by BRUTUSANF View Post
    Nu stiu de ce nu se da garantie extinsa probabil le este frica de stricaciuni poate nu sunt testate pe gpl mai multi ani desi nu cred ca se poate intalmpla ceva dar fi sigur ca sunt foarte smecheri ,esti in romania .
    Daca furnizorul instalatiei de gpl acorda garantie numai un an si jumatate , Dacia in veci nu va acorda garantie la masina (cu gpl-ul montat de fabrica) mai mult de acesta perioada !!!
    Este logic ca daca se defecteaza inst de gpl, pagubitul se duce la garantii Dacia pentru reparare in perioada garantiei .
    Perioada de garantie a unui ansamblu este data de garantia cea mai mica a unei componente .

Leave a comment:

• BRUTUSANF
    replied
    Originally posted by mcdan View Post
    In jur de 19.02.08 am sa intru in posesia unui Laureate GPL (comandat fabrica) si sper, citind prin acest forum , ca nu voi fi dezamagit (urmeaza de vazut). O intrebare totusi DE CE la acest model nu se accepta acea DACIA extenso de ani? Mersi anticipat.
    Nu stiu de ce nu se da garantie extinsa probabil le este frica de stricaciuni poate nu sunt testate pe gpl mai multi ani desi nu cred ca se poate intalmpla ceva dar fi sigur ca sunt foarte smecheri ,esti in romania .

Leave a comment:

• cr8ix
    replied
    Originally posted by andrei View Post
    Mers subturat inseamna schimbat sub 2000 rpm, sa zicem.
    Multumesc andrei. Inseamna ca nu m-am inselat, e la fel la la vechea mea 1310 pe carburatie. Am citit undeva ca constructorii de masini "aranjeaza" rapoartele din cutie pentru limitele de viteza din tara unde vand.
    La a mea 2500rpm in treapta III inseamna 50km/h, 2500 la IV insemna 70. Iar 2500 mi se pare turatie optima.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google