Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fanrenault
    replied
    Mercedes monovolum de 109 de cai Pentru mercedes e foarte puternic 109 cai,pe dacia e cimitir,pompe funebre, etc etc E monovolum nu puteti sa intelegeti? Nu are cum sa arata ca un hatchback sport .....ma rog....
    Last edited by 77sky; 30 June 2012, 21:53.

Leave a comment:

• Dennis_TL
    replied
    nici macar, pe ultimul drum toti aleg un mercedes benz ...de ce ai merge cu o dacie?))

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by alessandro View Post
    am vazut unul live aseara...pentru scopul caruia ii este destinat arata foarte bine. are linie
    Ai dreptate ! Pt pompe funebre...

Leave a comment:

• Dennis_TL
    replied
    mie mi se pare mult prea ingust . un lodgy parcat langa un caddy din 2011 pare o glume proasta ! pana si kangoo imi place si chiar e mult mai fain decat un lodgy. singurul mai urat decat lodgy ar fi un ford transit conect dar ala macar e fabricatie 2008.

poate e chestie de obisnuita nu stiu dar un mcv imi place foarte mult

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Originally posted by Dennis_TL View Post
    dc si lodgy arata bine inseamna ca loganul meu e desenat de pinifarina )
    am vazut unul live aseara...pentru scopul caruia ii este destinat arata foarte bine. are linie

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Dar si cu injectoarele bosch la diesel sunt probleme de la renault? Nu ei ar fi de vina,ci cei de la bosch :P

Leave a comment:

• Dennis_TL
    replied
    dc si lodgy arata bine inseamna ca loganul meu e desenat de pinifarina )

Leave a comment:

• db16cos
    replied
    Originally posted by ham04 View Post
    Sedanul nu-mi place ca forma, hatch-ul e mai placut ochiului ca forma, aduce un pic la spate cu golf IV, cel putin asa mi se pare.
    citeam pe undeva ca masina care o sa inlocuiasca logan (sau logan2) nu e sedan. Se deschide haionul ca la octavia 1.

e prima oara cand vad pozele cu cele 2 masini... A doua masina (noul logan) observ ca-i prima masina la care i-au adaugat 20 cm de portbagaj si i-a pus bara spate de la logan 1 ph2. Cat despre prima masina e un sandero cu bot de duster... Nu cred ca o sa fim impresionati de noul design... Probabil nouatatea consta in dotarile interioare + diferte optionale liuate de la lodgy (ecran cu touch si altele).

Personal nu-mi placea cum arata niciun model dacia (ar tre sa angajeze alti designeri) pana aseara cand am vazut la semafor un lodgy .... Cred ca-i primul model nou dacia by renault care arata bine...
    Last edited by db16cos; 30 June 2012, 10:57.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    or sa fie o corcitura de clio symbol cu laguan 2 hatch. aprox acelasi model ca viitoarea lada din rusia, fabricata tot in fabrica renault.

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Daca.i pune esp ca la lodgy si asr la 300 de euro ,e bine

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google