Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Octavian
    replied
    Pana atunci avem alte masini...poate si nepoti
    Scuze de off

Leave a comment:

• bro
    replied
    terminati naibi, nu v-ati saturat de atatia tembeli morti la stiri? aveti familii, parinti, copii poate, linistiti-va.

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Asteptam sa termine astia autostrada Arad-Timisoara.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Nu facem teste pt ca e foarte periculos (numai pe autostrada ar fi sigur).
    Putem eventual sa mergem pe un drum liber , mergem frumos cu 70-80/h si acceleram sa vezi cum dupa ~100-110 km/h incepi sa ma pierzi, pe la ~150/h esti destul de mult in spatele meu.
    Atat se intampla, la un moment dat ne stabilizam amandoi pe la 160-165 si asa o tinem.

PS: Dezavantaju e la tine daca trebuie sa reduci la ~90-100/h si apoi sa revii la un ~140/h sa spunem, eu cu remapare ma misc un pic mai bine ca tine, revin mai repede la 140.

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Deci cu chestia asta m-ai provocat.Cand si unde am putea face testul?

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Nu se duce.
    E adevarat ca ajung ceva mai repede in zona 160-165 km/h, dar nu fuge mai mult, cine iti spune ca dupa remapare fuge mai tare minteste

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Sa iti dau un exemplu mai simplu.Daca noi doi am testa viteza maxima la masinile noastre (a mea stock,a ta remapata)fac pariu ca a ta s-ar duce mai mult ca a mea cel putin cu 5 km/h.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Toba aduce sunet, filtru...poate un 0,5-1,0 cp in plus
    Cu 2-3 cp in plus nu e de ajuns (pe langa remapare) sa urci mai mult in viteza, mai trebe vreo 4-5 cp ...parerea mea.
    D-aia 1.6 mpi stock ia cam 180/h (pe ceas) , ca are 13 cp in plus, tu cu remapare sa zici ca mai iei 5 cp (maxim!!!), deci 8 cp diferenta, mai iei vreo 3 cp din ceva mesterii p-acolo (hai sa fie un 5 km in plus la viteza maxima, aproape irelevant) dar tot ramai lipsa cu vreo 5 cp care sunt din motor, nu din mesterii/artificii, e ce scoate motorul

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Poate ,eu cred ca sigur.Totusi Tavi ii vorba si de toba si filtru sport,nu doar de remapare.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Tot cat unu' stock (poate un 2-3 km in plus).

Leave a comment:

• dj_dragos
    replied
    ok Cezar am inteles.boon deci ma baieti revenim la subiectul principal.un 1.4 MPI remapat,toba sport,filtru sport deocamdata cat poate sa prinda maxim???

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Nu chestii d-astea ''hard'' , ca vreau sa mai merg si-n concedii cu ea.
    Dar lucruri posibil de facut fara prea mari batai de cap.
    Attached Files

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    O poti lipi cu burta de pamant, si de asemenea trebuie sa fie plana cuplata la sf cu un deflector. Si uite asa, reusesti sa accelerezi aerul de sub masina.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Da ma rog, un pic off - eu tot m-am uitat la bara din spate (spoileru) se termina urat, se comporta ca un ''captor'' de aer, ma gandeam sa inchid cumva spoileru, sau sa-i dau neste gauri (ca la Modeo) dar ar arata urat.

Leave a comment:

• detail
    replied
    Pai asta era subiectul: "cum sa faci Cx de 0,29 la berlina"...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google