Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Trebuie sa ne intelegem intr-o privinta. Una e sa mergi cu cel putin 160 km/h pe sosea, acolo unde e destul de nesigur si alta e sa mergi cu viteza asta pe autostrada, acolo unde Loganul nu da semne de instabilitate cu exceptia directiei care devine fleashca si sa nu treci pe langa tir-uri . Aici mai sunt si alti factori, vantul, directia vantului, factorul psihologic. Oricum nu se simte lipita de sosea, asta-i clar.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Nu cred ca erau reali, dar la 180 pe ceas daca masina este stabila, de ce nu? Eu inca nu am reusit sa ii dau la 1.4 180 pe ceas cum se lauda mai multi dar dieselul mi se pare foarte stabil la 180 pe ceas.

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    tre sa ai "mare_2peu" sa mergi cu 180km/h, cu loganul!

Leave a comment:

• mare_2peu
    replied
    re....eu am mers cu 99+ in ea intre campina si ploiesti cu 180 in cap......nu e gluma..

Leave a comment:

• DEWIS
    replied
    salutare,am reusit sa merg o bucata buna cu 162km/h dar mai mult nu a vrut.mentionez ca mai aveam 2 pers in masina.1.4mpi ph2

Leave a comment:

• stefytzu
    replied
    Eu cel m-ai mult i-am dat 170 dar a prins foarte greu, e drept nu am avut nici unde sa ii dau sa vad cat poate, eram doua persoane in masina si avea peste 4500 de ture, la 160 are 4500 de ture

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Asa-i, dar mi-a fost frica sa merg mai mult de 50 ))

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Originally posted by Octavian___30 View Post
    Vreo 50/h la blana
    Cred ca mai degraba 70 km/h. E mai spinten decat a 1-a si mai puturos decat a 2-a.

Leave a comment:

• sinx
    replied
    Originally posted by Octavian___30 View Post
    Si acu unde era, la 190?
    Nu era la 190... avea decalaj doar vreo 4-5 km fata de viteza reala... am mutata acele putin cand am schimbat ledurile in bord si am si cauciucuri mai mari... pana la 100 km/h au eroare de maxim 2km/h...

Ceilalati care s-au obosit sa scrie ironiile... eu spun ca nu-si aveau rostul, nu? Mai ales ca sunt mai multe persoane care pot confirma ;) Poate pe viitor va abtineti, cel putin cand vine vorba de mine ;)

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Pai si ce sa intamplat de mai crestea dar n-a mai mers mai mult de 165? ))
    Sa nu spui ca iar s-a terminat tarlaua...

Leave a comment:

• gmv97
    replied
    Viteza maxima atinsa cu masina mea pe a2 165km/h mai crestea viteza dar foarte greu

Leave a comment:

• Florin80
    replied
    Unii mai au un pic si ajung ca in bancul asta: " cica mergea smecheru' cu Porsche pe autobahn foarte lejer cu 200 km/h pe ultima banda....La un moment dat vede in oglinda ca se apropia furtunos o dacie care-i dadea si flash-uri. Se supara omu si baga talpa la Porsche pana pe la 260 dar dacia era tot mai aproape. Se enerveaza ii da 300 la Porsche dar intr-un final nu are ce sa mai faca, se da pe banda din dreapta, dacia vine paralel cu el pe stanga si vede cum se coboara geamul din dreapta la dacia; il coboara si el la care soferul daciei il intreaba respectuos:
    - Nu va suparati, stiti cumva cum se da a doua la masina asta?

Leave a comment:

• bro
    replied
    250, limitat electronic

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    210 zic si eu.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    ehhh 190/h...200/h