Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CataFOF
    replied
    da..ii mai adaugi 5 dinti in plus.

Leave a comment:

• dani030669
    replied
    @ceayna
    raportul final de cutie la 1.4 mpi e 31.77 km/h la 1000 rot/min
    cu regula de trei ar insemna ca la 4800 rot/min viteza reala este de 152 km/h nu 175 km/h
    raportul la 1.6 este mai mic decat cel de 36.46 km/h la 1000 rot /min cat iese la tine.
    @all
    la resoftare se schimba cumva si pinionul de a V-a din taste?

Leave a comment:

• Ceayna
    replied
    loganul 1.4 cu o schimbare de soft merge binisor... pe drum plat si fara vant i-am dat 155 in a 4-a (aveam cam 6700 rotatii/min) si intr-a 5-a am mers 175 la 4800 de ture... daca e goala masina pentru stabilitate sunt necesari 2 saci de ciment aplasati central in portbagaj... si de consum ce sa zic... la 120/130 km/h pe autostrada cunsuma 5.5 litri

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    sau caca maca
    lejer am prins si eu 160 cu a IV-a, dar la vale si era una nesimtita de vreo 10%

Leave a comment:

• Seba
    replied
    clar, 16volti e un ***** de motor...

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Originally posted by cristidedea View Post
    180Km/h....lejer, undeva pe langa Buzau
    e bine daca e lejer , chinuit ajungi la 220 cred...

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Cu vant din pupa am mers o sg data pe la ~175 si mai mergea (normal ) dar era inuman de instabila, se balanganea pe laterale ceva fantastic (vantu batea undeva spate-lateral-dreapta, dar cu rafale puternice, imi muta directia cand pe contrasens, cand ma baga in boscheti...si am renuntat sa mai tin apasata acceleratia...cine stie cat prindeam...poate chiar 200...pffff

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    Originally posted by Cristi_LCD View Post
    Prova domnilor nu pupa. Pupa e fundul. . Bogdane mai esti si de pe malul Dunarii. .
    my bad
    apoi daca era de la pupa spargeam viteza sunetului
    Last edited by bogdan_1984; 14 September 2009, 18:24.

Leave a comment:

• cristidedea
    replied
    180Km/h....lejer, undeva pe langa Buzau

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Prova domnilor nu pupa. Pupa e fundul. . Bogdane mai esti si de pe malul Dunarii. .

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by CataFOF View Post
    ...................................
    daca ai prins vant la pupa...150-160 e vis.
    Cum e vis? Nu se poate atinge sau?
    Merge leizar cu 170

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    aveam vreo 138/h cu uragan la pupa si cu acceleratia apasata mai mult de 3/4 poate mergea mai mult, dar se termina tarlaua ( si consuma galoane intregi). pe A2 se intampla asta
    Last edited by bogdan_1984; 14 September 2009, 17:11.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    Eu am dat in ea pana la 170 pe A2 la intoarcerea de la mare acum 2 luni.Masina mea nu mai vazuse asa viteza pana acum.Nu am lasat mai jos de 150 toata autostrada.Chiar s-a comportat bine,m.a suprins faptul ca loganurile 1.6 8v mergeau cuminti,in jur de 120.Si se dau cocosi ca au 1.6,adica 15 cai in plus pe care nu ii folosesc.Sunt de parere ca se exagereaza cu motorul asta de 1.4,toata lumea il desconsidera nemeritat,e un motor EXTREM de fiabil care duce loganul la viteze pe care le prinde si cu motoarele mai "bune".Consider ca dupa 130-140 nu merita sa dai in ea.Eu sunt foarte multumit de alegerea pe care am facut-o.
    cum gandesti tu asa gandesc si eu cand ii vad cu 1.4 pe autostrada.
    daca ai prins vant la pupa...150-160 e vis.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    Eu am dat in ea pana la 170 pe A2 ....................m.a suprins faptul ca loganurile 1.6 8v mergeau cuminti,in jur de 120.Si se dau cocosi ca au 1.6,adica 15 cai in plus pe care nu ii folosesc..............
    Nici nu mai stii cum e ''bine'' cu 1.6...daca merg tare sunt zmei si jmecheri ca au 1.6, daca merg incet (120 e OK) se dau cocosi Inuman, mama lui de 1.6.

Iti spun eu ca cei mai vitezisti sunt cei cu 1.4, avem mai tot timpul ceva de demonstrat ( ''ca pot ma', am cu ce ma'! '')

PS: in perioada asta cum a mai scazut temp afara, i-am mai dat si eu 170 , cu toate ca acul kilometraj la mine e dat inapoi cam ~3 km, unde altii au 100 pe ceas, eu am 96-97.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Pe "autostrazile" din Romania nici nu merita sa mergi mai mult de 140 indiferent ce masina ai (de sosele nici nu mai spun)...cat despre consum, oricare incepe sa pape binisor de la 120-130 in sus.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google