Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DaniD
    replied
    Salut
    168km/h semnalat de un gps si 181km/h semnalat de bord pe autostrada dinspre budapeste spre romania.
    Viteza am mentinuto constant pe 50 de km la o rotatie de undeva intre 4700 si 5000. A fost stabil si in afara de sunetul ala ingrozitor de sub capota nu am observat nimic special. Din cate am inteles peste 120 te minte ceasul cu 12 sau 13 km/h (am auzit intr-o editie de promotor) care s-a dovedit a fi adevarat.
    Consum intre 7,5 si 8l
    Masina nu avea 2 luni de cand l-am luat nou nout
    De atunci nu am mai incercat.
    De obicei ma opresc la 140km/h pe autostrazi, fiindca asa ma incadrez in viteza legala

P.S. gps-ul arata viteza reala, o data, cred ca la intrare in sibiu parca, nu mai stiu exact, am prins un dispozitiv ce masura viteza, si cel de pe gps conincidea cu cel de pe dispozitiv si nu cu cel de pe bord

Leave a comment:

• cristidedea
    replied
    190 Km/h...spre Bucuresti, cu doua persoane in masina, in rezervor benzina de la petrom 99+...

Leave a comment:

• TWK
    replied
    Originally posted by marmel View Post
    am avut si eu logan de 1.4 si iam dat 160 pe autostrada da nu mai putea era lesinata.....parerea mea dak o tii constant la 160 drum lung cre cai refaci setu la intoarcere........
    Stai linistit ca nu pateste nimic, am lucrat 6 luni in Pitesti si faceam zilnic naveta pe A1, si cum mi se deconta benzina faceam toata autostrada cu 160 constant. In afara de consumul mare nu are nici o problema.

Leave a comment:

• gmv97
    replied
    Cel mai mult am mers cu 170km pe Bucuresti - Pitesti o perioada scurta de timp...masina mergea bine doar ca zgomotul de la motor este foarte puternic...

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    cat de curand o testez si eu , turda-gilau , e gata A3-u

Leave a comment:

• mumus
    replied
    eu am mers pe o centura relativ scurta....am prins in tr 4 ...160km/k (reali)

probabil ca prinde si 165.....dar la drum luuung. (parerea mea)

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by marmel View Post
    am avut si eu logan de 1.4 si iam dat 160 pe autostrada da nu mai putea era lesinata.....parerea mea dak o tii constant la 160 drum lung cre cai refaci setu la intoarcere........
    Aoleu, asta inseamna ca trebuia sa schimb pana acum 5 seturi motor?? Mai stiu cazuri de Loganuri care pot duce a 5-a mult mai sus de 160 constant (pe ceas) toata autostrada si nu au patit nimic..

@Loganu: mare adevar ai spus!

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    unii chiar au ramas cu sechele urate de la fostu 1300 )

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Greu s-o ti constant si di ce sa refaci setu?
    Acum vorbim de fiabilitate, nu de tinuta de drum si alte cele, ce are motorul de reno daca il ti constant la 4500-4700 rpm???????? (ca atata poate pe tr V) .
    Crezi cumva ca motorul utilajului tau de acum o fi de trei ori mai fiabil decat un 1.4 sau 1.6 mpi..?

Leave a comment:

• marmel
    replied

Leave a comment:

• mumus
    replied
    azi...160 real (am acele date inapoi) pe centura brasovului.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by WeeD View Post
    .......175 cu a 5a cu toata familia la bord ...............
    Ca sa mergi cu loganu cu viteza asta mult timp iti trebuie experienta la volan si sange rece,pe langa niste ochi buni si trafic lejer.
    ...si o doza mare de inconstienta.

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    De acord cu tine man.

Leave a comment:

• ynp_46
    replied
    mergeti voi cu 200 la ora si va intrebati dece sunt accidente cu mortaciuni pe sosele.avem noi sosele cu care sa ne putem deplasa cu mai mult de 100 de km/h in siguranta?NU cred

Leave a comment:

• WeeD
    replied
    160 cu a4a la 6000rpm si 175 cu a 5a cu toata familia la bord (4pers) plus portbagajul plin (desigur pe ceas ) ca sigur nu arata corect
    Ca sa mergi cu loganu cu viteza asta mult timp iti trebuie experienta la volan si sange rece,pe langa niste ochi buni si trafic lejer.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google