Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adimrv
    replied
    trece de 170 linistit , numai ca ai nevoie de sosea.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Lasa ca ai ceva vaioage p-acolo.
    Data viitoare pune si GPS-ul in functiune, sa nu ramai dezamagit daca vezi ca nu trece de 160-165.

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    nu aveam nici un vant sa zici 5 km da nu mai mult doar inainte m-am fost dat jos din ea in peco

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Daca in 3-4 km ai ajuns la ~170 (pe ceas) sigurat ai avut si vant din pupa (fara sa-ti dai seama).
    La mine a trecut acu de multe ori de 170, dar favorizat cam de fiecare data.
    O sg data s-a dus la 170-172, dar pe vreo 10-15 km de drum drept.
    160-165 acolo se caca pe ea.

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    nu stiu , in cativa km ,3-4 km,cel putin mi se parea ca am ajuns repede la viteza respectiva, tin sa precizez ca atunci cand am inceput sa o calc aveam cam 90 si i-am dat a 3-a , a 4-a pana la 155-160 si dupaceea a 5-a

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    In cate secunde ai atins viteza asta, de este asa de rapid?

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    acum cateva zile am luat viteza asta pot zice destul de rapid ... si simteam ca mai mergea mai mult masina , mai tragea inca ,urca acul dar .. s-a terminat parcela )
    Attached Files

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Cam atatea rotatii ai la vitezta aia,daca nu putin mai mult.

Leave a comment:

• sergiu_psc
    replied
    Viteza maxima atinsa de mine a fost de aproximativ 165 km/h (pe kilometraj), la viteza asta aveam 4500 rot/min.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    a, consumul mediu se poate sa fie sub 8 daca ai mers putin cu viteza aia si-n rest ai mers normal. din postul tau eu am inteles ca atata a luat la 170 si am ramas prost cand am citit

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Voi incerca 240 poate intr-adevar produce benzina
    Ei s-ar putea ca in acei 50 de km sa fi consumat mai mult, nu stiu fiindca nu am consum instantaneu pe cb...dar la final valoarea pe cb intr-adevar a fost intre 7,5 si 8L
    Am facut poza la viteza aia, dar nu il mai am...data viitoare voi avae mai mare grija

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    La 130 constant consuma 7.5/100 km.
    Dar daca in prealabil ai mers cu 90-100, media va fi probabil de 7.5. Altfel, consumul este in jur de 11-12. Cel putin la masina mea.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    am tinut-o 90% din A2 cu 160 -170...nu i-am dat niciodata 180,nu stiu daca prinde,cert este ca la viteza cu care m-am intors de la mare a consumat garla,nu cred ca a luat 7,5 sau cat a spus colegul de mai sus,poate remorcata,sau pe o platforma la relanti sa consume atat

Leave a comment:

• Seba
    replied
    @danid: daca la 140 ia vreo 8 si tu la 170 ai scos 7.5, cred ca la 240 incepea sa produca benzina...pacat ca nu poate sa mearga asa tare

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by cristidedea View Post
    190 Km/h...spre Bucuresti, cu doua persoane in masina, in rezervor benzina de la petrom 99+...
    Masina este standard? Ai aer conditionat?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google