Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu am prins destul de usor 140 dar nua am avut curaj mai mult.desi imi place masina nu am incredere in el
-
eu am postat aici cum a postat fiecare ma crezi bine nu sa fi sanatos si la multi ani si multi km
Leave a comment:
-

Logan 1.4 Laureate, 212.000 km., fara nici o modificare, incaltat cu pneuri de iarna. Viteza a fost atinsa pe A3: Turda - Cluj in 25 seara. Trebuie spus si ca viteza reala, determinata de navigatia GPS si sistemul de monitorizare GPS, a fost de 169 km/h, deci o eroare destul de mare a vitezometrului.
Viteze asemantoare se pot obtine cu un Logan 1.4 stock pe autostrada sau orice alt drum care permite o accelerare lunga. Eu de regula pe autostrada cand sunt la volanul unei astfel de masini merg cap-coda cu pedala in fund, adica cat poate masina, intre 160-180.
Leave a comment:
-
offtopic: mai exact testul impactului frontal se realizeaza la viteza de 64/h
Leave a comment:
-
Tiganit depaseste bariera celor 180 km/h.
Dar fara alte mici artificii pe la motor, slabe sanse.
In fine, ne place sa augmentam lucrurile, doar suntem intr-un cerc virtual nu?
Si apropo de asta, eu am mers cu 195 km/h. Sac
@moxu: sunt limitele autovehiculului, vrei limita de siguranta, mergi cu 60 km/h ( viteza la care este si testat la EuroEncap).Last edited by Cezar; 28 December 2009, 18:53.
Leave a comment:
-
fratilor unde ati mers voi cu logan 1.4 cu 180 185?poate vati dat jos si ati mai impins putin ca el este limitat la 168 maxim 170.uni aveti vantul in spate sa va impinga.
Originally posted by cristidedea View Post190 Km/h...spre Bucuresti, cu doua persoane in masina, in rezervor benzina de la petrom 99+...

cred ca nu merge bn km.schimba ceasurile. la 1,4 este fffffffffffffffff imposibil de prins 190 km.este mai mult decat aberant vorba unora de pe aici vorbim sa facem coversati dar realitatea este crunta.
Leave a comment:
-
inseamna ca datele date de constructor sunt abureala..si iti dai seama cat de tare merge un 1.6 atunci
Leave a comment:
-
salutare cu loganul meu 1.4 ambiance pe a1 am mers 190km/h mentionez ca de cand am luat masina sa mers cu ea numai la maxim in afara iar in oras numai mers sportiv
Leave a comment:
-
eu ma mai repet o data....am 1.4 remapat.
Pe distanta de max5 km am prins 160 real in tr 4.
daca bagam in tr5 cred ca incepea sa scada viteza..sau nu mai urca....(asa am patit iarna trecuta...dar era vant destul de puternic atunci)
Leave a comment:
-
Daca e sa o luam asa, si mie-mi rupe aderenta pe a 4-a din mers si inca nu am cip nene... ca e pe zapada e altceva.
Leave a comment:

Leave a comment: