Originally posted by Florin80
View Post
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dar stii ce au uitat francezii/romanii sa spuna: in cat timp/ce distanta se ating defapt 162 km/h.
-
Eu am 16V dar nu e stabila la viteze peste 130 la ora si cu vant lateral pe A2. Fara vant merge super, e usoara si are garda mare la sol, pana in 110 la ora e parfum. E inca in rodaj si nu pot spune cat prinde ca nu am incercat decat s-o cocolosesc cu benzina buna si lichid de parbriz, astea sunt consumabilele. Am abia 2000km
Leave a comment:
-
Mai trebuie sa apara cineva care sa zica ca a uitat sa o dea pe a 5-a ca astfel ajungea la 200........Originally posted by Octavian___30 View PostAre are, dar inca nu s-a incumetat niminei asa serios s-o afle.
Nu vezi, ba se termina tarlaua, ba vine curba, ba mai avea pedala dar nu i-a mai dat...
Deci inca e un mister....
S-au incumetat francezii: in conditii ideale( fara vant, totul stock, plan perfect orizontal, rezervor jumate, 2 persoane de greutate medie, si ceo mai fi) ia exact cat scrie in carte, adica 162 km/h masurati cu dispozitive speciale.
Ceea ce auzim noi pe aici se datoreaza in primul rand abaterii vitezometrului la si apoi celorlalti factori: vant din spate, inclinatia drumului, remapari, etc.
Leave a comment:
-
Luin in calcul cauciucuri stock, cutia originala, etc - mai mult de 162 km/h nu are cum sa atinga. Am stat anul trecut si am calculat - turatia, multiplicarea cutiei, diametrul cauciucurilor originale - nu iese mai mult de 162 km/h (parca turatia motorului am luat-o in calcul 5800-6000 ture). O sa refac calculul si il pun si aici sa vedeti.
Am atins si eu 175 pe bord, un pic la vale si cu mull drum liber in fata. Fara vant
.
Acum 3 saptamani, intre Adjud-Bacau pe E85 in treapa 3-4 nu a vrut mai mult de 120km/h Chiar la tr 5 scadea vizibil viteza....la vale! Asta fiind efectul unui vant mai puternic din fata. Consumul in schimb...destul...
Asa ca: ori ca laudati ca pescarii, ori ceasul (vitezometrul) este dus cu pluta
Leave a comment:
-
eu am incercat, 175 pe ceas.deci real vreo 168
) depinde de marja. nu era la vale, rezervorul ca de obicei gol
) si drum national/judetean [ nu mai stiu ]
1,4 stok de la mama lui
Leave a comment:
-
Are are, dar inca nu s-a incumetat niminei asa serios s-o afle.
Nu vezi, ba se termina tarlaua, ba vine curba, ba mai avea pedala dar nu i-a mai dat...
Deci inca e un mister....
Leave a comment:
-
Guest repliedeu unul stau si ma intreb,1,4mpi are viteza maxima?
Leave a comment:
-
fratilor eu va zic atat la dacia logan 1.4 cu rezervorul plin si 3 persoane pe A2 si un sofer ancepator(adica eu)am atins 165/km pe ora asea ami indica turometru aaa era a uit eram an treapta a 5 cei drept a cam durat sa ating 165 si nu este prea stabila dar am reusit sa mentin de la un cap la altul viteza constanta(165,cu mici excepti la pod)si de consumat sincer cu plinul mam dus si mam antors bucuresti-constanta.
Leave a comment:
-
Si mai mergea, da' s-o terminat drumu', asa-i?Originally posted by georgeta1 View Post175 reali pe gps, 180 pe bord, cu benzina carera 100 si singur in masina ii prinde pe autostrada, ca turatie 5200
Si ce treaba are cifra octanica a benzinei(care indica rezistenta la autoaprindere) cu faptul ca tu sustii ca ai mers cu 175Km/h ... ?
Leave a comment:
-
GPS-ul nu poate fi considerat o "unealta" exacta datorita mai multor variabile. Cel mai bun exemplu e aici pe forum: Cu aparate diferite, difera si viteza "reala" cu catva km, de la model, la model. Depinde ce soft folosesti, cat de bine il misca procesorul, conexiunea la sateliti, etc. Uneltele de masura ADEVARATE sunt foarte scumpe.
PS: Chiar si radarul Politiei are o anumita marja de eroare, d-aia se lasa din lege acei 9 km marja.
Leave a comment:
-
ma baieti,voi tot spuneti despre GPS ca da viteza exacta.ori e stricat al meu ori e beat,pt ca eu aproape de fiecare data cand m-am dus la drum eu mergeam in localitati de exemplu cu 50 km/h iar el imi arata 12 km/h
).sigur e beat al meu.in afara localitatii mergeam cu 120 km/h iar GPS-ul imi arata 50 km/h.voi ce parere aveti?GPS-ul este un Sony Mio C220
Leave a comment:
-
Ai alte cauciucuri sau ai umblat la bord?
Pt ca la 150-160 pe bord, abaterea e min 10 kilometri.
Leave a comment:

Leave a comment: