Despre acumulatori auto

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pai e buna si la 2 milioane si ceva, e si mai buna.

    Comment


    • La 2 milioane si ceva e foarte bine .
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

      Comment


      • conteaza ca ii de 63 ah si nu de 60??? sincer nu ma prea pricep la baterii...si ii pe duca a mea
        MY CLA

        Comment


        • E mai bine ca-i de 63 decat de 60, dar aproape nesemnificativ.

          Comment


          • atunci asta va fi urmatoarea baterie a mea peste o saptamana sigur ma lasa asta ca are ochiul negru si caraie mai greu la pornire
            MY CLA

            Comment


            • Originally posted by Shakar View Post
              PS - cu ingineria autovehiculelor ma ocup si pe domeniul asta studiez.
              Am si eu o intrebare ca tot ai zis ca lucrezi in domeniul INGINERIEI AUTO si poate ma convingi sa te ascult pe tine si nu pe aia cu MARKETINGUL :

              --40 de amperi la logan 1.6 16 v( sa ii lasam pe aia 600/700/800 la o parte ) sunt de ajuns pt urmatorii consumatori la un logan,consumatori ce ii gasim pe marea majoritate a masinilor noastre :

              geamuri electrice,plafoniere,radio cd cu cat mai multe boxe,xenoane,gps,detector radar,camera auto cu dvr ,monitoare in tetiere,monitoare in bord,tablete PC ,statii CB,senzori de parcare,camere cu monitoare de parcare,oglinzi electrice,incalzire in scaune,luneta,proiectoare de ceata,proiectoare suplimentare de ceata,incarcator pt laptop,telefon,alarma auto,AC,etc etc,etc ???

              Cu alte cuvinte cat mai multi loganisti isi pun fel de fel de gadget-uri electronice pe loganele lor,gadget-uri ce necesita un consum mare daca stai cu motorul oprit si tu vii sa ne convingi ca 40 de amperi sunt suficienti pt un logan benzinar,ba mai mult maine poimaine vii sa ne zici ca si 20 de amperi sunt suficienti !

              Probabil daca cineva care nu are consumatori asa de multi pe loganul din dotare si mai are si motor mic de 1.2 atunci isi va pune o baterie mica.

              Dar tu daca zici ca lucrezi in domeniul ingineriei auto, trebuia sa spui scurt si la obiect ca fiecare isi pune pe masina o baterie corespunzatoare consumatorilor de pe autoturism si in functie de motorizare !

              Comment


              • Tu cred ca ai chef de misto. Unde naiba are Loganul consumatorii aia ? Daca ii numeri pe cei care si-au modificat masina si si-au adaugat monitoare in tetiere, alt set de proiectoare, tablete, incalzire in scaune, camera pentru parcare etc nu sunt nici macar 0.1%. Nici macar ! De la procentul asta INFIM la marea majoritate este o diferenta colosala. Sincer cred ca esti rupt de realitate. Majoritatea au faruri/stopuri + geamuri electrice fata, oglinzi electrice, CD Player cu 4 boxe ce consuma 15-25W, dezaburire luneta si cam atat. Nici macar pe astia nu ai cum sa ii folosesti pe toti in acelasi timp, in cele mai multe cazuri merg doar cativa din ei simultan.

                In realitate, jumate din ce ai insirat tu acolo trebuie sa dispara fiindca sunt fictive la 99.9% din utilizatori. Iar restul de consumatori sunt perfect sustenabili de o baterie de 40-45 Ah, mai ales ca in mers alternatorul ii alimenteaza nu bateria si nu cred ca ai cum sa mergi cu toti aia porniti, doar nu tii cu picioarele de volan si cu ambele maini deschizi alternativ toate geamurile, reglezi oglinzile, bagi schimbatorul foarte putin spre R sa se activeze senzorii, asculti muzica la volum maxim si vorbesti la statie in acelasi timp. Napoleon ar fi mic copil. Ti-am si dat exemple reale, darkside3 la fel de baterii de 40-45 pe 1.4-1.8 si mai multe dotari gurmande fata de Logan si merg de bubuie de ani de zile. Chiar nu vrei sa intelegi ?!
                Last edited by Shakar; 2 February 2012, 17:36.
                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

                Comment


                • Ok daca zici tu ca sunt rupt de realitate asa o fi,nu te contrazic ca doar esti in domeniu ingineriei auto si tu stii mai bine ca mine ce am pe logan si ce consumatori am mai montat suplimentar.
                  Asa ca te rog sa mai vii si pe la Bucuresti ca aici suntem mai multi de 0,1 % care avem loganele modificate si ai sa vezi cate minunatii au unii colegi pe loganele lor si dupa cum spuneam chiar si proiectoare suplimentare in bara.

                  Ok,,poate ai sa zici ca nu ii folosesc pe toti odata,,dar o camera auto cu dvr in masina non stop este alimentata,muzica poate merge si ea fara motor pornit,o plafoniera fata/spate mai sta si aia aprinsa,mai ai si un detector radar,mai un GPS,mai stai pe net la un laptop iar daca mai ai si spiritul pescarului in sange si trebuie sa iei mai multe accesorii electronice dupa tine ce te mai faci?

                  Asa ca pe scurt ca sa nu o mai lalaim aiurea, tu trebuia sa zici ca un expert ca tine RECOMANDA baterii auto in functie de NEVOILE fiecaruia de pe masina personala !

                  Ps,,cineva mai in urma zicea ca are o statie CB de mare putere pe masina. Ce zici aluia ii ajung 40 de amperi?
                  Last edited by Ivan Marian; 2 February 2012, 17:49.

                  Comment


                  • Daca e s-o luam asa, Bleizer are 2 (DOUA) baterii
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                    Comment


                    • Dark,,apropo de Bleizer nu mai are DOUA BATERII, ci una singura cu gel,,pe care a dat vreo 1000 de euro iar daca ii insir lui Shakar tot ce are Bleizer pe loganul lui o sa zica, ca am innebunit eu
                      Pana la bateria cu gel a mai schimbat inca vreo doua baterii de noi VARTA de vreo 80/85 de amperi si cu ,curent de pornire garlaaa si dupa vreo 3/4 luni le-a aruncat pt ca la consumatorii lui pur si simplu "FIERBEAU" ELEMENTII in ele

                      Sa ii recomande cineva lui Bleizer o baterie de 40 de amperi daca are curaj

                      Comment


                      • Problema e ca Bleizer are consumatori de Bentley
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                        Comment


                        • baiat serios Bleizer ca si-a ''redimensionat'' acumulatorul masinii in functie de consumul pe care il are

                          Comment


                          • Mai are Loganul?

                            Comment


                            • Originally posted by Shakar View Post
                              Rombat de 60Ah. Asta a venit pe masina.
                              doar doua intrebari si te las in mediul tau elevat intr-ale bateriilor. daca la a ta sunt de ajuns 40 Ah de ce au mai pus 60 din fabrica? doar sa arunce cu banii? si daca la benzinar ai 60 cat crezi ca-mi trebuie la diesel? vezi ca rombat au baterii recomandate pt diesel : rombat pilot. vezi ce valori au

                              Comment


                              • nu va mai contraziceti atata maaaaa) imediat va si luati la bataie
                                MY CLA

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google