Pai e buna si la 2 milioane si ceva, e si mai buna.
si ai sa vezi cate minunatii au unii colegi pe loganele lor si dupa cum spuneam chiar si proiectoare suplimentare in bara.
nu mai are DOUA BATERII, ci una singura cu gel,,pe care a dat vreo 1000 de euro iar daca ii insir lui Shakar tot ce are Bleizer pe loganul lui o sa zica, ca am innebunit eu

daca la a ta sunt de ajuns 40 Ah de ce au mai pus 60 din fabrica? doar sa arunce cu banii?
si daca la benzinar ai 60 cat crezi ca-mi trebuie la diesel? vezi ca rombat au baterii recomandate pt diesel : rombat pilot. vezi ce valori au
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment