Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• m3dic911
    replied
    este foarte tare cotiera asta. Pare foarte confortabila. Daca ar fi avut cand mi-am luat masina, pe asta mi-o montam.

Leave a comment:

• Old Driver
    replied
    Nu se vad pozele nici pe desktop nici pe telefon

Leave a comment:

• GuGu21
    replied
    niq, pune si tu niste poze sa vedem cum arata a ta.
    Aveti cun cod pe cotiera asta ? In comparatie cu ce am vazut, asta chiar e faina, ai spatiu de depozitare, e rabatabila si tapitata ...

Leave a comment:

• niq
    replied
    da, nu stiu cat costa. eu am primit-o bonus din partea dealerului. nu as fi dat banii astia pe ea + bani pe montaj...

se rabateaza, da. si se si regleaza pe inaltime.

Leave a comment:

• Old Driver
    replied
    In video vad ca se rabateaza.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Și e doar 154e+tva, bonus reglajul pe înălțime și minus rabatarea imposibilă

Leave a comment:

• niq
    replied
    Salut, eu am cotiera originala pe noul logan. Se prinde de scheletul metalic al scaunului, e super mult de munca s-o montezi, trebuie scos scaunul si dat tapiseria jos. In schimb, arata bine si e rezistenta. Arata cam asa:

Leave a comment:

• Old Driver
    replied
    Originally posted by danezu33 View Post
    Cotiera asta o am si eu.E foarte ok.Nu scartaie,nu da semne de oboseala.E relaxanta mai ales la drum lung.Mi-am montat-o la Dacia cand a venit masina (100 euro).Merita sa o aveti mai ales ca poti sa tii multe in ea(acte,telefon,incarcator,etc).E ca un mic portbagaj.

Leave a comment:

• ifratos
    replied
    Originally posted by danezu33 View Post
    Legat de cotiera,acum ceva timp am cumparat pentru Loganul meu o cotiera originala de Logan2.Cost? 320 cotiera 80 lei tunelul central frana de mana.De montat se monteaza foarte usor cateva suruburi si gata.Cat despre confort se schimba radical mai ales la drum lung.Nu te incurca la schimbatul vitezelor si nici la frana de mana,si am spatiu de depozitare destul de maricel.Cotiera accea prinsa de scaunul este o prostie au vrut sa ii copieze pe cei de la VW Transporter/LT .
    Aceasta este cotiera https://www.pieseauto.ro/cotiera-aut...880285548.html
    Salut,
    De unde ai luat consola centrala(tunelul central) pe care se prinde cotiera?

Leave a comment:

• claudius_log
    replied
    Ai fix modelul asta, se fabrica acum 2 ani? Sau o ai pe cea veche, cu profilul ala metalic de sustinere?
    Vinilinul rezista ok, nu s-a deteriorat in timp?
    Edit: acum vad ca ai modelul pus de mine, cel "nou". Ramane deci valabila doar a doua intrebare.
    Last edited by claudius_log; 14 March 2017, 00:26.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google