Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• GuGu21
    replied
    se aduc in reprezentante, intreaba la dealer. E vreo 415 lei

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Pe modelul nou de la logan.
    Cauta in topicul asta o pagina-doua (trei) in urma.

Leave a comment:

• danielbostan
    replied
    stie cineva unde pot gasi tipul de cotiera care sta prinsa de spatarul scaunului? Ca la modelul nou de logan?

Leave a comment:

• misterG
    replied
    Are cineva idee daca cotiera cea veche (8201533390) are reglaj pe inaltime si rabatare ?

Leave a comment:

• claudius_log
    replied
    Sunt curios cat vor cere, vad ca ai modelul nou de cotiera, iar mie, la cel vechi, mi-au cerut 150 de lei manopera ceea ce mi s-a parut enorm. E drept, modelul nou pare mai complicat de instalat.

Leave a comment:

• Wooolf
    replied
    Nu am vorbit de treaba asta dar probabil o sa platesc montarea..

Leave a comment:

• claudius_log
    replied
    Ti-au cerut bani pentru montaj?

Leave a comment:

• Wooolf
    replied
    Eu mi.am comandat cotiera cu serie 8201679842 la dealer in bacau, 400 lei, a venit in 4 zile.. acum astept sa vina si masina si sa o monteze baietii

Leave a comment:

• GuGu21
    replied
    Avem pe sandero stepway, mie asta mi se pare a fi cotiera ...
    Sursa facebook, click aici

Sau putem sa mergem sa le dam cu brosura in cap si sa le zicem ca vrem si noi cotiera aia

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Cred că trebuie să mai așteptăm o luna , doua și o să vedem exact ce se potrivește și cât costă. Sunt sigur că dacă există un model de cotieră cu prindere in scaun pe un alt model Dacia, acela merge și pe Logan.

Leave a comment:

• DannyMC
    replied
    Chiar e modelul vechi! Pe acela il am eu.

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Eu mă refeream la modul de comunicare și prezentare Dacia, nu te aveam pe " linia de foc "

Leave a comment:

• claudius_log
    replied
    Tu ai citit bine ce ai citit, eu am spus ca ei se poate sa fi gresit si sa fi pus poza cu primul model de cotiera!

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    "cotieră centrală față, integrata in spătarul scaunului șofer și rabatabilă" înseamnă că după ce nu știu bine limba română la vorbit și scris , am ajuns și un prost care nu înțelege ce citește

Leave a comment:

• claudius_log
    replied
    Modelul asta pare ca e cel vechi, cu prindere pe tunelul median si schelet interior metalic. Gen. 1, cum ar veni.
    Sau, au pus gresit poza.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google