Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Și eu sunt curios de acest model. Cât de buna e prinderea in acel pahar. Cu câți bani ai găsit-o tu?
-
A montat cineva cotiera din poza pe logan 2? Cică ar fi pentru sandero 2... din toate opțiunile mai accesibile mi se pare cea mai Ok, 400 lei pe una de origine mi se pare exageratLast edited by 77sky; 15 September 2018, 22:02.
Leave a comment:
-
Cotieră universala 11 cm lățime montată pe Logan 2.
Cu un minim efort se fixează foarte bine....cu șoricei plastic pe sub tunel.
Leave a comment:
-
Cotiera model 4* 8201679842 se poate monta și pe X52 ph1 nu doar pe X52 ph2
model 1, prindere metalică în podea
model 2, prindere plastic în tunelul median
model 3, pe spătar tip cfr
model 4, pe spătar cu reglaj înălțime și spațiu depozitare
Leave a comment:
-
Mi-am montat si eu cotiera la reprezentanta. Scheletul ei este metalic, vine prinsa in tunelul median. Acel spatiu pentru pahar dispare. Sincer nu prea imi place. Plasticul acela e oribil!Last edited by 77sky; 26 June 2018, 20:58.
Leave a comment:
-
Multumesc dar nu mai este acelasi sistem la modelul acesta de cotiera.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
E nevoie de un "card" mai subtire, se introduce pe partea dreapta sau stanga unde se simt (sau se aud ) vibratiile in trepte la impingere sau retragere, acolo este o lamela care trebuie sa treaca peste "card" si sa nu se opreasca in locul care limiteaza miscarea.
Se retrage cotiera si daca pozitia cardului este convenabila se impinge inainte cotiera.
Cu rabdare sa nu rupeti lamela (care poate fi din metal dar mai rau din plastic - se rupe usor)
aici e sursa
Leave a comment:
-
dl_dr25: haha! neah... nu te-arunca in halu` asta.
du-te-n service, la tinichigerie-echipari, zi-le ce vrei sa faci (sau nu). dai aluia care face si desface 10-20 de lei, nici macar nu tre` sa o bage in hala, nici sa mearga la sef si sa ceara sa o factureze ca pe o lucrare anume.
zi-le ca ti se pare ca iti scirtiie ceva in ansamblul ala de "capac" si sa o demonteze.
clipsata este!
macar sa o rupa ei!
Leave a comment:
-
Garantat este clipsata... dar exista riscul ca la desfacere, sa rupi..."Dintii" de fixare...
Leave a comment:
-
Doar lasa impresia ca acopera ceva, este de la turnare/matrita. Maine cred ca o rup si dupa ce o imbrac o lipesc cu silicon [emoji16].
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Leave a comment:

Leave a comment: