Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• devreg
    replied
    te-ai uitat si sub "bulbucii" aia din stinga si din dreapta "zavorului"? sint doar tampoane sau au ceva (suruburi) pe sub ele?
    daca nu merge si nu merge... incearca din articulatie. cumva a fost pusa, deci tre` sa poate fi scoasa - adica scoti toata partea rigida, cea cu suportul de pix, nu doar capacul textil.

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Absolut nici un surub, incercat impingere fata spate.
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 21 June 2018, 07:22.

Leave a comment:

• devreg
    replied
    gaurile alea dau de inteles ca ar fi niste "doua ceva" de blocare. si ar putea fi si culisanta. deci bagi "doua chestii" (simultan) intr-alea si incerci ori sa impingi inspre spate ori sa ridici. vezi si daca nu ai vreun surub pe sub clipsu` ala care "incuie" cotiera si/sau spre partea din spate a capacului; ar trebui sa le desurubezi inainte de-a efectua manevra de "impingere/desprindere".
    Last edited by devreg; 20 June 2018, 21:16.

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Poate are cineva idee cum pot sa demontez partea textila, am fost la doi tapiteri auto, zapacit o eu dar nimic. Doar sa o rup si dupa sa o lipesc cu silicon, dar nu imi vine.
    [emoji119]
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 20 June 2018, 18:32.

Leave a comment:

• robertdorin
    replied
    Am montat pe dokker cotiera din metro(nu selgros) la 50 lei si se incadreaza perfect.singurul defect e ca are putin joc (stanga-dreapta) intre scaune.voi lua un coltar de faianta de exterior de metal si o voi smekeri.voi pune si poze la final

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Dar stie cineva cum pot demonta partea cu tapiseria ?

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Stie cineva prin Bucuresti cineva care poate imbraca in piele cotiera ? Deja incepe sa devina lipicioasa [emoji51].
    Stiu partea de curatat fiindca asta o sa fac momentan [emoji39]

Leave a comment:

• gogeala
    replied
    Originally posted by sadicu View Post
    La Meridian Sud
    Multumesc. Acum am vazut. Daca dau pe "posturi noi" nu listeaza tot.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Poate din aia universala care se prinde pe tunelul median. Era și la norauto dar calitatea lasă de dorit

Leave a comment:

• robertdorin
    replied
    Am vazut in selgros cotiera asemanatoare cu originala la 45 lei:rabatabila,loc de depozitare,spatiu pt bricheta si pahar.azi fug sa iau una pt dokerul de la munca si daca se aseaza bine,iau una si pt loganul meu

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    La Meridian Sud

Leave a comment:

• gogeala
    replied
    @sadicu
    Unde ai montat cotiera (daca ai montat in Buc.)? Am si eu una luata de 1 an. Am zis c-o pun cand pun incalzirea in scaune (si astea luate de aproape 1 an) si carenajele la rotile spate. Vreau sa ajung odata sa le montez.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Gabrieln1960, oficial doar astea cu prindere in scaun si sunt 2 tipuri (subtire ca la tren si asta mai lata cu spatiu de depozitare).

Neoficial mai poti monta de la Armster pe tunelul median dar prinderea se hace cu suruburi in plasticul tunelului si pierzi locul de pahar din spate.
    Attached Files

Leave a comment:

• gabrieln1960
    replied
    Doar tipul asta de cotiera (cu prindere in scaun) exista la modelele astea incepand din 2017?
    Cotiere cu prindere pe tunel sau in oricare alt mod nu sunt?

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Eu sunt din statul paralel [emoji16] pt ceilalti nu am ce sa le explic fiindca tot nu inteleg.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google