Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• wolfiqed
    replied
    Salut,

M-am hotrât dupa ceva timp sa achizionez o cotiera pt al meu logan 2 din 2014 si m-am orientat spre modelul Armster 2, dar am inteles ca este compatibil doar cu modele dupa 2017. Imi aduc aminte ca citisem undeva pe forum ca cineva a montat pe un logan 2, dar nu reusesc sa gasesc postul.

Ma poate indruma cineva dsca sa fac achizitia asta sau sa ma orientez spre altceva?

Multumesc!

Trimis de pe al meu VTR-L29 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• mihaipoto
    replied
    Va salut!
    A gasit cineva vreo cotiera compatibila Logan/Sandero 2017 in afara de cele doua modele prezentate in acest thread? S-au apucat baietii sa le faca si aftermarket la preturi mai decente sau mai avem de asteptat?
    Vrea si eu sa imi pun una. Imi poate da cineva un sfat ce sa cumpar si din ce locatie?
    Multumesc

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Vrei să îți spun când am fost sa fac revizia ( meridian vest) la primul dci (65cp) din familie mă întrebau cat ulei se pune

Leave a comment:

• tipicarul
    replied
    Calitatea manoperei service-ului reprezentantelor este un subiect conex tuturor subiectelor de topic!

Leave a comment:

• razvanCC
    replied
    Asta cu alarma o pot confirma si eu, bataie de joc. Dar sa nu ne departam de subiect...

Leave a comment:

• tipicarul
    replied
    Dati-mi voie sa am oarece dubii in ceea ce priveste prestatia ca la carte a gigelului din service-ul de reprezentanta... cu siguranta va pune tot soricei de uz electrotehnic si in acel pret o sa primesti si un bonus cu niscaiva zgarieturi pe la plasticele de pe usa, stalp, consola, etc.

Tavalindu-ma cu capul pe la pedale cand puneam sonda de la termometru pe turul caloriferului din bord, am avut "ocazia prilejului" sa vad cum a fost instalata alarma de catre electricianul autorizat de catre Dacia Groupe Renault... nu va spun ce-am gasit acolo pentru ca nu vreau sa imi creasca iar tensiunea!

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Eeee trebuie clește, niște soricei de calitate și ai terminat problema. La cealaltă mașina am folosit soricei și nu am nici o problemă.
    La ce mecanici găsești la noi să fi sigur că nu sunt mai buni că tine
    Mai bine cauți pe cineva care montează încălzire în scaune și mai pui ceva bănuți și le faci pe amândouă.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    Exact identic și la fel, cum am mai scris, trebuie clește capsator inele tapițerie
    Cat dau pe scule, pe curent sa-mi spal chilotii dupa operatiunea asta mai bine la service !

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Exact identic și la fel, cum am mai scris, trebuie clește capsator inele tapițerie

Leave a comment:

• Silviu
    replied
    Tai doar putin nu e asa complicata partea aia. In schimb, inelele acelea de otel sunt mai greu de desfacut (daca sunt similare cu cele de la scaunul de Logan 1).

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Originally posted by dl_dr25 View Post
    Haide colegu' că nu este așa greu, 210 lei pt o oră ( hai 2 ore dacă lucrezi tiptil-păș-păș).
    Nu e vb de ore sau bani, eu as sta si 5 s-o fac, numai ca ma sperie gandul sa tai tapiteria...

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Haide colegu' că nu este așa greu, 210 lei pt o oră ( hai 2 ore dacă lucrezi tiptil-păș-păș).

Leave a comment:

• tipicarul
    replied
    Pentru cine doreste, inca se mai gaseste endoscop in reteaua Lidl!

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    Există posibilitatea să faci ce a făcut dl_dr25, adică montat cotieră, fără a da tapițeria jos de pe spătar, însă trebuie 4 mâini și scule (aici intră obligatoriu și un endoscop)
    Am sunat acum la un dealer si ma costa manopera montaj 210 RON cu TVA. Cred ca am sa ma programez cat de curand

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Există posibilitatea să faci ce a făcut dl_dr25, adică montat cotieră, fără a da tapițeria jos de pe spătar, însă trebuie 4 mâini și scule (aici intră obligatoriu și un endoscop)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google