Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Un spanac, reducere de cost
Pai cine tine tel la încărcat in cotieră fără să mai butoneze, un tel, ceva navigare pe net ?
Leave a comment:
-
Credeam ca se refera la cauciucul ala din spate
Attached Files
Leave a comment:
-
Cred ca se refera la partea din spate acotierei unde are o gaura prin care poti trage firul de la incarcator la priza din spate (capatul tunelului median).
Leave a comment:
-
Zici ca ar merge acolo amplasat un incarcator wireless? Atat ca dimensiuni cat si "conectica"?Originally posted by Crutzi View PostSalutare,
Pe interior cotiera are inclusiv loc pentru a scoate firul de la incarcator si 2 lacasuri pt pix.
Leave a comment:
-
S-a mai discutat (eu am intrebat) si nu se poate. E alt suport ce trebuie prins de spatar si trebuie demontata tapiseria.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Eu sunt 99% sigur ca nu mai treabă cu tapiseria, doar o demontezi din șurubul care trebuie sa o prindă de spătar ( desfă capacul lateral al cotierei si pune o poză să vedem) sau să o demontezi si vedem prinderea.
Leave a comment:
-
O intrebare interesanta e cat se simplifica montajul daca ai deja cotiera aia simpla la Ph2? Mai trebuie desfacut scaunul sau se poate schimba doar corpul cotierei?
Leave a comment:
-
Acum am alta intrebare, inainte de a face comanda. Pe scaunul meu am decupajele pt prindere sau ma apuc de bricolat? Sandero 2 , 2014.
Leave a comment:
-
Salutare,
Am montat intr-un final cotiera, pret 425 Ron Meridian Vest, 1.5h montaj ( 130 Ron )
Dupa un drum la tara de aprox 300 km pot sa spun ca este foarte confortabila si merita banii.
Scaunul de pe Logan 2 ph1 din 2016 are gaurile respective.
Pe interior cotiera are inclusiv loc pentru a scoate firul de la incarcator si 2 lacasuri pt pix.
Leave a comment:
-
Te duci cu codul la Dacoserv, Meridian etc si o găsești ( 425lei sau pe acolo) sau pe bursa la 360 sau
olx la 300 am vazut acum.
Leave a comment:
-
Poate sa puna cineva un link din Rom pt cotiera cu prindere de spatarul scaunului? Se gaseste pe club? Nu apare nimic pe google dupa cod, numai poze si instruct.
Leave a comment:

Leave a comment: