Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sadicu
    replied
    Eu mi-as tine pagerul de la alarma acolo la incarcat...

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Un spanac, reducere de cost
    Pai cine tine tel la încărcat in cotieră fără să mai butoneze, un tel, ceva navigare pe net ?

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Credeam ca se refera la cauciucul ala din spate
    Attached Files

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Pai voi v-ati uitat la poza? ... care parte din spate? Care gaura?
    2.jpg
    Va dau eu un indiciu ... cu rosu

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Cred ca se refera la partea din spate acotierei unde are o gaura prin care poti trage firul de la incarcator la priza din spate (capatul tunelului median).

Leave a comment:

• claudius_log
    replied
    Originally posted by Crutzi View Post
    Salutare,

Pe interior cotiera are inclusiv loc pentru a scoate firul de la incarcator si 2 lacasuri pt pix.
    Zici ca ar merge acolo amplasat un incarcator wireless? Atat ca dimensiuni cat si "conectica"?

Leave a comment:

• Silviu
    replied
    S-a mai discutat (eu am intrebat) si nu se poate. E alt suport ce trebuie prins de spatar si trebuie demontata tapiseria.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Eu sunt 99% sigur ca nu mai treabă cu tapiseria, doar o demontezi din șurubul care trebuie sa o prindă de spătar ( desfă capacul lateral al cotierei si pune o poză să vedem) sau să o demontezi si vedem prinderea.

Leave a comment:

• horatiuc
    replied
    O intrebare interesanta e cat se simplifica montajul daca ai deja cotiera aia simpla la Ph2? Mai trebuie desfacut scaunul sau se poate schimba doar corpul cotierei?

Leave a comment:

• citronelu
    replied
    Originally posted by Oti View Post
    Acum am alta intrebare, inainte de a face comanda. Pe scaunul meu am decupajele pt prindere sau ma apuc de bricolat? Sandero 2 , 2014.
    Si eu sunt interesat

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Acum am alta intrebare, inainte de a face comanda. Pe scaunul meu am decupajele pt prindere sau ma apuc de bricolat? Sandero 2 , 2014.

Leave a comment:

• Crutzi
    replied
    Salutare,

Am montat intr-un final cotiera, pret 425 Ron Meridian Vest, 1.5h montaj ( 130 Ron )
    Dupa un drum la tara de aprox 300 km pot sa spun ca este foarte confortabila si merita banii.

Scaunul de pe Logan 2 ph1 din 2016 are gaurile respective.
    Pe interior cotiera are inclusiv loc pentru a scoate firul de la incarcator si 2 lacasuri pt pix.
    Attached Files

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Te duci cu codul la Dacoserv, Meridian etc si o găsești ( 425lei sau pe acolo) sau pe bursa la 360 sau olx la 300 am vazut acum.

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    https://accesorii.dacia.ro/#!/detail...c-926f8582830f

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Poate sa puna cineva un link din Rom pt cotiera cu prindere de spatarul scaunului? Se gaseste pe club? Nu apare nimic pe google dupa cod, numai poze si instruct.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google