Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vyp75
    replied
    Eu nu am decupat, am taiat un X si am deschis tapiteria in jurul axului de prindere.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Multumesc "batrane"! Vad eu cum fac, este f ok, m-am lamurit. M-a gandeam daca pot adapta ceva...o bucata de scandura, cornier...glumesc....

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Referitor la montaj, ceva răbdare si atenție la demontare, mai mult nu pot să iti spun fiindcă nici nu stiu ce sa iti spun
    Eu am luat-o bătrânește

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Eu am facut c-am mare decupajul( dupa decupaj am dat cu jarul de la țigară pt a nu se desface/destrama), bine ca nu se vede
    Attached Files

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Ceva poze de la montaj
    Attached Files

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Exista un tutorial? Sau face cineva un tutorial pt "fraierii" care se uita pe aici? Sau totul tine de bani..protectia afacerii?

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Loc dedicat, dar cred ca poti sa dai si alte gauri daca doresti sau ai o inaltime mai atipica.

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    cotiera sa monteaza intr-un anume loc pe spatar sau e la apreciarea ta pe o tija de-a lungul spatarului?

Leave a comment:

• vyp75
    replied
    Nu e complicat, cu putina rabdare in 1 ora e gata.

Leave a comment:

• Crutzi
    replied
    Originally posted by sadicu View Post
    Vezi postul 363, un pic mai sus de la torque
    Am vazut dar am zis sa fiu sigur. Ca si update, Meridian Vest a confirmat ca se potriveste, ca si preturi 425 Ron pentru Cotiera si 90 Ron Manopera ( aprox o ora )
    Maine sunt programat pentru montaj, voi reveni cu poze

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Originally posted by vyp75 View Post
    Recomand cotiera prinsa pe spatar scaun sofer, cea cu spatiu depozitare, e mai lata si e chiar ok ca functionalitate, am montat si eu saptamana trecuta si e ok.
    Pe asta o vreau și eu însă nu am avut timp și nu a fost o prioritate dar sper că în lunile următoare să o achiziționez și eu. Eu o montez la Meridian că nu mă pricep s-o fac singur.

Leave a comment:

• Cavaleru
    replied
    Originally posted by vyp75 View Post
    Recomand cotiera prinsa pe spatar scaun sofer, cea cu spatiu depozitare, e mai lata si e chiar ok ca functionalitate, am montat si eu saptamana trecuta si e ok.
    a fost complicat montajul? si eu simt lipsa cotierei care o aveam pe passat

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Originally posted by Crutzi View Post
    Salutare,

A montat cineva cotiera cu prindere in spatarul scaunului pe Logan II Ph1 ?
    Cei de la Dacoserv Militari mi-au spus ca trebuie demontat scaunul si verificat daca se potriveste, dar ca cel mai probabil se gaseste o solutie de prindere. Sunt mai tipicar si nu as vrea sa se dea jos husa ca mai apoi sa imi dau seama ca nu se potriveste.
    Pretul estimativ - 600 Ron cu tot cu manopera. 2.5h durata de montaj.
    Vezi postul 363, un pic mai sus de la torque

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Mai bine îți cumpăr eu cotieră de la planetară și ți-o montez cu 500lei
    Fă singur că nu merită Dacoserv banii ăia de montaj.

Leave a comment:

• Crutzi
    replied
    Salutare,

A montat cineva cotiera cu prindere in spatarul scaunului pe Logan II Ph1 ?
    Cei de la Dacoserv Militari mi-au spus ca trebuie demontat scaunul si verificat daca se potriveste, dar ca cel mai probabil se gaseste o solutie de prindere. Sunt mai tipicar si nu as vrea sa se dea jos husa ca mai apoi sa imi dau seama ca nu se potriveste.
    Pretul estimativ - 600 Ron cu tot cu manopera. 2.5h durata de montaj.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google