Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Multumesc "batrane"! Vad eu cum fac, este f ok, m-am lamurit. M-a gandeam daca pot adapta ceva...o bucata de scandura, cornier...glumesc....
Leave a comment:
-
Referitor la montaj, ceva răbdare si atenție la demontare, mai mult nu pot să iti spun fiindcă nici nu stiu ce sa iti spun
Eu am luat-o bătrânește
Leave a comment:
-
Eu am facut c-am mare decupajul( dupa decupaj am dat cu jarul de la țigară pt a nu se desface/destrama), bine ca nu se vede
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Exista un tutorial? Sau face cineva un tutorial pt "fraierii" care se uita pe aici? Sau totul tine de bani..protectia afacerii?
Leave a comment:
-
Loc dedicat, dar cred ca poti sa dai si alte gauri daca doresti sau ai o inaltime mai atipica.
Leave a comment:
-
cotiera sa monteaza intr-un anume loc pe spatar sau e la apreciarea ta pe o tija de-a lungul spatarului?
Leave a comment:
-
Am vazut dar am zis sa fiu sigur. Ca si update, Meridian Vest a confirmat ca se potriveste, ca si preturi 425 Ron pentru Cotiera si 90 Ron Manopera ( aprox o ora )Originally posted by sadicu View PostVezi postul 363, un pic mai sus de la torque
Maine sunt programat pentru montaj, voi reveni cu poze
Leave a comment:
-
Pe asta o vreau și eu însă nu am avut timp și nu a fost o prioritate dar sper că în lunile următoare să o achiziționez și eu. Eu o montez la Meridian că nu mă pricep s-o fac singur.Originally posted by vyp75 View PostRecomand cotiera prinsa pe spatar scaun sofer, cea cu spatiu depozitare, e mai lata si e chiar ok ca functionalitate, am montat si eu saptamana trecuta si e ok.
Leave a comment:
-
a fost complicat montajul? si eu simt lipsa cotierei care o aveam pe passatOriginally posted by vyp75 View PostRecomand cotiera prinsa pe spatar scaun sofer, cea cu spatiu depozitare, e mai lata si e chiar ok ca functionalitate, am montat si eu saptamana trecuta si e ok.
Leave a comment:
-
Vezi postul 363, un pic mai sus de la torqueOriginally posted by Crutzi View PostSalutare,
A montat cineva cotiera cu prindere in spatarul scaunului pe Logan II Ph1 ?
Cei de la Dacoserv Militari mi-au spus ca trebuie demontat scaunul si verificat daca se potriveste, dar ca cel mai probabil se gaseste o solutie de prindere. Sunt mai tipicar si nu as vrea sa se dea jos husa ca mai apoi sa imi dau seama ca nu se potriveste.
Pretul estimativ - 600 Ron cu tot cu manopera. 2.5h durata de montaj.
Leave a comment:
-
Mai bine îți cumpăr eu cotieră de la planetară și ți-o montez cu 500lei
Fă singur că nu merită Dacoserv banii ăia de montaj.
Leave a comment:
-
Salutare,
A montat cineva cotiera cu prindere in spatarul scaunului pe Logan II Ph1 ?
Cei de la Dacoserv Militari mi-au spus ca trebuie demontat scaunul si verificat daca se potriveste, dar ca cel mai probabil se gaseste o solutie de prindere. Sunt mai tipicar si nu as vrea sa se dea jos husa ca mai apoi sa imi dau seama ca nu se potriveste.
Pretul estimativ - 600 Ron cu tot cu manopera. 2.5h durata de montaj.
Leave a comment:

Leave a comment: