Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• crisalex
    replied
    Originally posted by robertdorin View Post
    Gata,am facut poze cu cotieea de 45 lei
    Poti sa imi spui, te rog, de unde ai luat husa pt volan si ce diametru are? Ms mult!

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Da, din n aceea este. O las sa se mai murdărească un pic și pe urmă la incerc. Mersi de sugestie

Leave a comment:

• panselin4
    replied
    Daca este cotiera cu material textil , acel material ar trebui să se curețe cu spray pentru curățat mocheta si plafonul masinii, am văzut sprayuri de genul peste tot, în auchan, norauto, dedeman etc.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    E super cotiera, singurul minus e ca se murdareste materialul ala si nu stiu cum o sa iasa daca il spal,,,

Leave a comment:

• panselin4
    replied
    combinatia asta- logan sl prestige plus 0.9 tce easy-r- este faina , sa te bucuri de masina si cati mai multi km fara evenimente

o cotiera este utila, o spun din experienta
    eu am montat una originala cumparata din reprezentanta la reducere, nu prindere pe tunelul central nu pe scaun

Leave a comment:

• Ovidiu41
    replied
    Multumesc dl_dr25. Foarte utila descrierea montajului cotierei. Am gasit-o la 285 cu totul. Abia astept sa o montez .

Leave a comment:

• Ovidiu41
    replied
    Tot respectul meu dl_dr25. Ieri a venit noul meu logan sl prestige plus 0.9 tce easy-r. Am comandat o cotiera identica, am gasit-o la 285 cu totul. O sa o montez singur si pot sa spun ca ma ajuta foarte mult descrierea D-voastra. Poate pun poze dupa montaj. Multumesc inca o data.

Leave a comment:

• augustus8186
    replied
    Felicitări! Pt 45 Ron chiar e foarte tare, vine foarte bine si cu ajustările pe care le-ai mai făcut nu cred că ai depășit 70-80ron.

Leave a comment:

• robertdorin
    replied
    Gata,am facut poze cu cotieea de 45 lei
    Attached Files

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Torque, colegii faceau misto...in niciun caz nu se refereaua la cotiera model 1

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Dacă montezi cotieră model 1 (demontabilă distructiv) nu mai poți pune tubulatură, problema e că aici se vorbește de model 4(prindere pe spătar) deci nicio legătură cu tubulatura

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Pune niste poze sa vedem si noi minunea

Leave a comment:

• robertdorin
    replied
    Prea multi bani!cotiera mea de 45 lei de la metro ajustata cu 2 tije si 2 coltare de metal de la bricodepot,invelite cu un material de piele de la o pereche de pantaloni e exceptionala!

Leave a comment:

• danielbostan
    replied
    Azi am montat cotiera trimisă de "planetara". Sunt foarte mulțumit de ea, e dintr-un plastic gros, robust. Se potrivește ca aspect și cu restul tapițeriei.
    Ca și montaj, singurul moment când te chinui puțin e când ridici și așezi înapoi tapițeria scaunului.
    Oricum, își merita banii. Mulțumesc userului "planetara"!

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Scaunul nu se dă jos, iar tapițeria se prinde cu capsele metalice din kit - ca de fabrică

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google