Originally posted by robertdorin
View Post
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Poti sa imi spui, te rog, de unde ai luat husa pt volan si ce diametru are? Ms mult!
-
Da, din n aceea este. O las sa se mai murdărească un pic și pe urmă la incerc. Mersi de sugestie
Leave a comment:
-
Daca este cotiera cu material textil , acel material ar trebui să se curețe cu spray pentru curățat mocheta si plafonul masinii, am văzut sprayuri de genul peste tot, în auchan, norauto, dedeman etc.
Leave a comment:
-
E super cotiera, singurul minus e ca se murdareste materialul ala si nu stiu cum o sa iasa daca il spal,,,
Leave a comment:
-
combinatia asta- logan sl prestige plus 0.9 tce easy-r- este faina , sa te bucuri de masina si cati mai multi km fara evenimente
o cotiera este utila, o spun din experienta
eu am montat una originala cumparata din reprezentanta la reducere, nu prindere pe tunelul central nu pe scaun
Leave a comment:
-
Multumesc dl_dr25. Foarte utila descrierea montajului cotierei. Am gasit-o la 285 cu totul. Abia astept sa o montez
.
Leave a comment:
-
Tot respectul meu dl_dr25. Ieri a venit noul meu logan sl prestige plus 0.9 tce easy-r. Am comandat o cotiera identica, am gasit-o la 285 cu totul. O sa o montez singur si pot sa spun ca ma ajuta foarte mult descrierea D-voastra. Poate pun poze dupa montaj. Multumesc inca o data.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Felicitări! Pt 45 Ron chiar e foarte tare, vine foarte bine si cu ajustările pe care le-ai mai făcut nu cred că ai depășit 70-80ron.
Leave a comment:
-
Gata,am facut poze cu cotieea de 45 lei
Leave a comment:
-
Torque, colegii faceau misto...in niciun caz nu se refereaua la cotiera model 1
Leave a comment:
-
Dacă montezi cotieră model 1 (demontabilă distructiv) nu mai poți pune tubulatură, problema e că aici se vorbește de model 4(prindere pe spătar) deci nicio legătură cu tubulatura
Leave a comment:
-
Prea multi bani!cotiera mea de 45 lei de la metro ajustata cu 2 tije si 2 coltare de metal de la bricodepot,invelite cu un material de piele de la o pereche de pantaloni e exceptionala!
Leave a comment:
-
Azi am montat cotiera trimisă de "planetara". Sunt foarte mulțumit de ea, e dintr-un plastic gros, robust. Se potrivește ca aspect și cu restul tapițeriei.
Ca și montaj, singurul moment când te chinui puțin e când ridici și așezi înapoi tapițeria scaunului.
Oricum, își merita banii. Mulțumesc userului "planetara"!
Leave a comment:
-
Scaunul nu se dă jos, iar tapițeria se prinde cu capsele metalice din kit - ca de fabrică
Leave a comment:

Leave a comment: