Montarea cotierei implica strangerea a 3 suruburi, atat. N-ar trebui sa dureze mai mult de 5 min. In 40 min. maxim, cineva care e obisnuit sa mestereasca la masina, o monteaza. Ma refer la demontarea/montarea scaunului soferului si desfacerea/prinderea la loc a tapiseriei spatarului (3 "prinderi", atat e necesar). Prinderea cotierei de spatar e foarte solida.
Detalii cu prinderea de scaun.
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
.....
Uita-te in postarea 441 pusa de tOrquemada...mai mult de atat ce sa mai vezi .
E fix cotiera cumparata de la mine.
Leave a comment:
-
Eu am montat din asta pe spatar originala si e foarte ok, isi merita banii.
Trebuie doar sa luati in calcul ca prinderea e mai complicata in sensul ca trebuie sa dai tapiteria jos si sa ai ceva indemanare. Eu nu m-am complicat si am montat-o in reprezentata dar stiam ca asa vreau sa fac de la inceput. Deci luati in calcul ceva ore in plus de munca sau de bani.
Leave a comment:
-
Da... parea mai Ok dintre chinezarii, dar... Am mai montat o cotiera chinezeasca, replică dupa una oem pe fosta masina si am fost foarte multumit...Originally posted by planetara View PostDeci pana la urma tot i chinezarie este si e fix genul de cotiera care schimbi cate 2-3 pe an daca nu este atent.
Cea mai buna alegere raport calitate pret (280 lei)ramane tot cea cu prindere pe spatar cum a spus si tOrquemada.
Repet si eu : se potriveste si pe ph1
Leave a comment:
-
Daca vrei cotiera sfatul meu e s-o iei de acum. Pretul e bun si pana vine masina se pot intampla multe.
Leave a comment:
-
Cred ca pret mai bun de 280lei nu gasesti, eu unul nu am vazut.
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Eu am luat una de duster care are un picior negru metalic cu un suport din metal care se așează sub șina de la scaun. Numai ca am văzut ca trebuie sa fac niște mici adaptări. O montez când ma întorc acasă.
Leave a comment:
-
La reprezentanta este undeva la 400lei, dar incerca si la planetara sa vezi un pret + pe olx sa stai sa cauti / astepti ( eu vazusem la 300lei )
Eu am luat de la Dacoserv la 410lei parca.
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
In postarea #441, colegul t0rquemada a lasat un cod pe original, in reprezentanta sau cred ca poate fi comandata si la orice magazin de piese autoOriginally posted by raulz0r View PostCea cu prindere in spatar unde se gaseste? Ca am cautat pe olx dar nu am gasit nimic.
"Cotiera model 4* 8201679842 se poate monta și pe X52 ph1 nu doar pe X52 ph2
- model 4, pe spătar cu reglaj înălțime și spațiu depozitare"
Leave a comment:
-
Cea cu prindere in spatar unde se gaseste? Ca am cautat pe olx dar nu am gasit nimic.
Leave a comment:
-
.....
Deci pana la urma tot i chinezarie este si e fix genul de cotiera care schimbi cate 2-3 pe an daca nu este atent.
Cea mai buna alegere raport calitate pret (280 lei)ramane tot cea cu prindere pe spatar cum a spus si tOrquemada.
Repet si eu : se potriveste si pe ph1
Leave a comment:

astept sa vina masina si dupa apelez la tine
Leave a comment: