.....
Asa i- am recomandat si eu , sa verifice inainte de a recomanda ceva . Pentru ca din dorinta mare de a face bine, cateodata face rau.
Dar s-a suparat.
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Cum zicea torquemada mai de mult, dacă lipsește o singură piesă din toate cele, o tii de bibelou.
Eu nu zis că nu ai dreptate, fiecare pe barba lui, dar sa nu te trezești că îți reproșează unul sau altul că le-ai "recomandat" un pont...țeapă.
Și cotiera...in ceavdevq doua poza am vrut sa arăt cum este decupată husa, nu știu cât se înțelege
Leave a comment:
-
Ideea e să scazi prețul nu să-l crești prin vânzare cu verificare - vezi aliexpress 15$ free shiping sau 7$ cu 10$ transport
Leave a comment:
-
Si daca trimite cu verificare colet ce pierzi tu precum cumparator ? Nu trimite o zi buna, pt mine este foarte simplu.
Sau daca ai blat la curier vezi ce este in colet si o rezolvi, dar prieteniile/relatiile se fac in timp.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Are cont din iunie2018 și vinde cotiere în pierdere, chiar suntem copii
Leave a comment:
-
Dar eu sunt tata la olx sau Aliexpress? Chiar cred ca am colegi de forum maturi , cu opinii politice diferite [emoji16] ( prietenii stiu [emoji39] )
Eu doar dau o informatie, ce face fiecare cu ea este problema lui, eu stiu ca informatia se verifica din mai multe surse/moduri.
Leave a comment:
-
Eu am deja deci nu mai am nevoie de încă una...dar sa nu creadă careva că dacă s-a postat aici gata trebuie luată cu 2 mâini. Sa nu vina la tine pe urmă cu tu le-ai recomandat.
Leave a comment:
-
Dar voi nu stiti sa cumparati cu verificare colet ? Hai frate ca am pretentii ca nu suntem copii de prostit la cumparaturi pe olx.
Leave a comment:
-
Cam dubios anunțul având în vedere că pozele nu sunt făcute de vânzător. Sunt ale celui din Oradea...de verificat bine înainte achiziție având în vedere prețul sub media pietei.
Leave a comment:
-
Ce model e asta? Oricum cel cu prindere in spatar pare mai bine ancorat in scaun decat asta cu patru surubele in plastic. dar e bine ca mai e o alternativa
Leave a comment:
-
Mai este un model care merge pe L2PH2...
Leave a comment:

Leave a comment: