Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• planetara
    replied
    .....

Asa i- am recomandat si eu , sa verifice inainte de a recomanda ceva . Pentru ca din dorinta mare de a face bine, cateodata face rau.
    Dar s-a suparat.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Cum zicea torquemada mai de mult, dacă lipsește o singură piesă din toate cele, o tii de bibelou.
    Eu nu zis că nu ai dreptate, fiecare pe barba lui, dar sa nu te trezești că îți reproșează unul sau altul că le-ai "recomandat" un pont...țeapă.

Și cotiera...in ceavdevq doua poza am vrut sa arăt cum este decupată husa, nu știu cât se înțelege

Last edited by sadicu; 11 June 2018, 21:29. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Ideea e să scazi prețul nu să-l crești prin vânzare cu verificare - vezi aliexpress 15$ free shiping sau 7$ cu 10$ transport

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Si daca trimite cu verificare colet ce pierzi tu precum cumparator ? Nu trimite o zi buna, pt mine este foarte simplu.
    Sau daca ai blat la curier vezi ce este in colet si o rezolvi, dar prieteniile/relatiile se fac in timp.

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Are cont din iunie2018 și vinde cotiere în pierdere, chiar suntem copii

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Dar eu sunt tata la olx sau Aliexpress? Chiar cred ca am colegi de forum maturi , cu opinii politice diferite [emoji16] ( prietenii stiu [emoji39] )
    Eu doar dau o informatie, ce face fiecare cu ea este problema lui, eu stiu ca informatia se verifica din mai multe surse/moduri.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Eu am deja deci nu mai am nevoie de încă una...dar sa nu creadă careva că dacă s-a postat aici gata trebuie luată cu 2 mâini. Sa nu vina la tine pe urmă cu tu le-ai recomandat.

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Dar voi nu stiti sa cumparati cu verificare colet ? Hai frate ca am pretentii ca nu suntem copii de prostit la cumparaturi pe olx.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Cam dubios anunțul având în vedere că pozele nu sunt făcute de vânzător. Sunt ale celui din Oradea...de verificat bine înainte achiziție având în vedere prețul sub media pietei.

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

Super pret

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

Pt cei interesati

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied

Pret bun 250lei

Leave a comment:

• amedeog
    replied
    Originally posted by proteinman View Post
    Mai este un model care merge pe L2PH2...
    Salut,poti sa indici un cod de produs,ceva.
    Multumesc.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Ce model e asta? Oricum cel cu prindere in spatar pare mai bine ancorat in scaun decat asta cu patru surubele in plastic. dar e bine ca mai e o alternativa

Leave a comment:

• proteinman
    replied
    Mai este un model care merge pe L2PH2...
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google