Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Recomand cotiera prinsa pe spatar scaun sofer, cea cu spatiu depozitare, e mai lata si e chiar ok ca functionalitate, am montat si eu saptamana trecuta si e ok.
-
Eu mi-am luat-o si o am pe masina, mie mi se pare OK, daca vrei iti fac poze.Originally posted by Fanez View PostStie cineva detalii despre cotiera asta?
Bine inteles cu tunel median la frana de mana de Logan 1 luat din dezmembrari, se potriveste perfect.
Leave a comment:
-
-
Stiu ca vin cu prinderea dar credeam ca Ph1 nu are gaurile alea si ca au fost introduse de la Ph2 in colo ...scuze,greseala mea.Originally posted by t0rquemada View Post@sadicu:
Cotierele de X52 ph2 care se prind pe spătarul scaunului vin cu tot inclusiv prinderea, scaunul are doar 2 găuri de prindere și atât.
Acele găuri din spătar sunt și pe L52-ul ph1 din ograde proprie - nu garantez pentru restul, dar fiind găuri tehnologice ar trebui să fie acolo la toate x52 ph1
Leave a comment:
-
@sadicu:
Cotierele de X52 ph2 care se prind pe spătarul scaunului vin cu tot inclusiv prinderea, scaunul are doar 2 găuri de prindere și atât.
Acele găuri din spătar sunt și pe L52-ul ph1 din ograde proprie - nu garantez pentru restul, dar fiind găuri tehnologice ar trebui să fie acolo la toate x52 ph1
Leave a comment:
-
Pai tie nu ti se potriveste aia cu prindere pe spatar ca nu ai prinderea in spatar,aia e doar la L2Ph2Originally posted by wolfiqed View PostMultumesc de raspuns M. Florin.
Am vazut mai sus cotiera cea noua(nu stiu cat de noua mai e) de logan cu prindere pe scaun. O sa dau o fuga la dealer sa vad daca o au pe stoc si la ce bani ajung cu tot cu montaj. Imi place f mult ca este prinderea in scaun si indiferent de pozitia lui nu i se modifica pozitia cotierei.
Asta e pt Ph1 8201533390 iar asta e pt Ph2 8201679842
Oricum, ca si pret e undeva la 300-400 RON cotiera (depinde de unde o iei , 100 Euro reprezentanta) si cam 200 RON manopera. Asta pentru cea de Ph2, stiu ca am intrebat eu la Meridian
Leave a comment:
-
Multumesc de raspuns M. Florin.
Am vazut mai sus cotiera cea noua(nu stiu cat de noua mai e) de logan cu prindere pe scaun. O sa dau o fuga la dealer sa vad daca o au pe stoc si la ce bani ajung cu tot cu montaj. Imi place f mult ca este prinderea in scaun si indiferent de pozitia lui nu i se modifica pozitia cotierei.
Leave a comment:
-
Aia nu e Armster.Originally posted by sadicu View PostVezi postul 229 , pagina 12
Cat despre armster ... o sa ramai dezamagait dupa ce osa iti dai seama cat de slaba e prinderea ei.Originally posted by wolfiqed View PostSalut,
M-am hotrât dupa ceva timp sa achizionez o cotiera pt al meu logan 2 din 2014 si m-am orientat spre modelul Armster 2, dar am inteles ca este compatibil doar cu modele dupa 2017. Imi aduc aminte ca citisem undeva pe forum ca cineva a montat pe un logan 2, dar nu reusesc sa gasesc postul.
Ma poate indruma cineva dsca sa fac achizitia asta sau sa ma orientez spre altceva?
Multumesc!
Trimis de pe al meu VTR-L29 folosind Tapatalk
In principiu toate cotierele originala aparute pentru l2ph2 au prindere (metalica sau plastic) direct in podea. Asta ii confera o rezistenta soprita la socuri, lovituri etc. Plus ca elimina trepidatii sau altele care apar si se transmit in tunelul median.
Despre armster am doar cuvinte de lauda, sunt materiale de calitate insa la l2 ph2 prinderea e deficitara. Sunt doar 4 suruburi in plasticul median.
Bafta.
Leave a comment:
-
Eu zis sigur ca merge Armster 2 ala. E facuta pentru Logan 2 Ph1. Intr-adevar nu merge pe Ph2 deoarece aia se prinde pe spatar.
Leave a comment:
-
Nu pare la fel cu armster 2 http://armster.ro/index.php?route=pr...product_id=173
Poate e ceva schimbat, chiar nu stiu ce sa mai cred.
Leave a comment:
-
Asa stiam si eu, dar sunand la armster dupa ce am plasat comanda asa mi-a spus domnul la telefon. Si am zis sa intreb ca poate doar am avut impresia ca am citit.
Leave a comment:
-
EU stiu ca merge Armster 2 la Logan 2. Nu merge la Ph2 ca se prinde cotiera in scaun , nu pe tunelul medianOriginally posted by wolfiqed View PostSalut,
M-am hotrât dupa ceva timp sa achizionez o cotiera pt al meu logan 2 din 2014 si m-am orientat spre modelul Armster 2, dar am inteles ca este compatibil doar cu modele dupa 2017. Imi aduc aminte ca citisem undeva pe forum ca cineva a montat pe un logan 2, dar nu reusesc sa gasesc postul.
Ma poate indruma cineva dsca sa fac achizitia asta sau sa ma orientez spre altceva?
Multumesc!
Leave a comment:

Leave a comment: