Cotiera Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vyp75
    replied
    Recomand cotiera prinsa pe spatar scaun sofer, cea cu spatiu depozitare, e mai lata si e chiar ok ca functionalitate, am montat si eu saptamana trecuta si e ok.
    Attached Files

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Multumesc pentru raspunsuri.

Leave a comment:

• eliadib
    replied
    Originally posted by Fanez View Post
    Stie cineva detalii despre cotiera asta?
    Eu mi-am luat-o si o am pe masina, mie mi se pare OK, daca vrei iti fac poze.

Bine inteles cu tunel median la frana de mana de Logan 1 luat din dezmembrari, se potriveste perfect.
    Last edited by eliadib; 24 October 2017, 08:31. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    E Varză și pentru alt model
    Attached Files

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Stie cineva detalii despre cotiera asta?

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    @sadicu:

Cotierele de X52 ph2 care se prind pe spătarul scaunului vin cu tot inclusiv prinderea, scaunul are doar 2 găuri de prindere și atât.
    Acele găuri din spătar sunt și pe L52-ul ph1 din ograde proprie - nu garantez pentru restul, dar fiind găuri tehnologice ar trebui să fie acolo la toate x52 ph1
    Stiu ca vin cu prinderea dar credeam ca Ph1 nu are gaurile alea si ca au fost introduse de la Ph2 in colo ...scuze,greseala mea.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    @sadicu:

Cotierele de X52 ph2 care se prind pe spătarul scaunului vin cu tot inclusiv prinderea, scaunul are doar 2 găuri de prindere și atât.
    Acele găuri din spătar sunt și pe L52-ul ph1 din ograde proprie - nu garantez pentru restul, dar fiind găuri tehnologice ar trebui să fie acolo la toate x52 ph1

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Originally posted by wolfiqed View Post
    Multumesc de raspuns M. Florin.

Am vazut mai sus cotiera cea noua(nu stiu cat de noua mai e) de logan cu prindere pe scaun. O sa dau o fuga la dealer sa vad daca o au pe stoc si la ce bani ajung cu tot cu montaj. Imi place f mult ca este prinderea in scaun si indiferent de pozitia lui nu i se modifica pozitia cotierei.
    Pai tie nu ti se potriveste aia cu prindere pe spatar ca nu ai prinderea in spatar,aia e doar la L2Ph2

Asta e pt Ph1 8201533390 iar asta e pt Ph2 8201679842

Oricum, ca si pret e undeva la 300-400 RON cotiera (depinde de unde o iei , 100 Euro reprezentanta) si cam 200 RON manopera. Asta pentru cea de Ph2, stiu ca am intrebat eu la Meridian

Leave a comment:

• wolfiqed
    replied
    Multumesc de raspuns M. Florin.

Am vazut mai sus cotiera cea noua(nu stiu cat de noua mai e) de logan cu prindere pe scaun. O sa dau o fuga la dealer sa vad daca o au pe stoc si la ce bani ajung cu tot cu montaj. Imi place f mult ca este prinderea in scaun si indiferent de pozitia lui nu i se modifica pozitia cotierei.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Originally posted by sadicu View Post
    Vezi postul 229 , pagina 12
    Aia nu e Armster.

Salut,

M-am hotrât dupa ceva timp sa achizionez o cotiera pt al meu logan 2 din 2014 si m-am orientat spre modelul Armster 2, dar am inteles ca este compatibil doar cu modele dupa 2017. Imi aduc aminte ca citisem undeva pe forum ca cineva a montat pe un logan 2, dar nu reusesc sa gasesc postul.

Ma poate indruma cineva dsca sa fac achizitia asta sau sa ma orientez spre altceva?

Multumesc!

Trimis de pe al meu VTR-L29 folosind Tapatalk
    Cat despre armster ... o sa ramai dezamagait dupa ce osa iti dai seama cat de slaba e prinderea ei.
    In principiu toate cotierele originala aparute pentru l2ph2 au prindere (metalica sau plastic) direct in podea. Asta ii confera o rezistenta soprita la socuri, lovituri etc. Plus ca elimina trepidatii sau altele care apar si se transmit in tunelul median.

Despre armster am doar cuvinte de lauda, sunt materiale de calitate insa la l2 ph2 prinderea e deficitara. Sunt doar 4 suruburi in plasticul median.

Bafta.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Eu zis sigur ca merge Armster 2 ala. E facuta pentru Logan 2 Ph1. Intr-adevar nu merge pe Ph2 deoarece aia se prinde pe spatar.

Leave a comment:

• wolfiqed
    replied
    Nu pare la fel cu armster 2 http://armster.ro/index.php?route=pr...product_id=173

Poate e ceva schimbat, chiar nu stiu ce sa mai cred.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Vezi postul 229 , pagina 12

Leave a comment:

• wolfiqed
    replied
    Asa stiam si eu, dar sunand la armster dupa ce am plasat comanda asa mi-a spus domnul la telefon. Si am zis sa intreb ca poate doar am avut impresia ca am citit.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Salut,

M-am hotrât dupa ceva timp sa achizionez o cotiera pt al meu logan 2 din 2014 si m-am orientat spre modelul Armster 2, dar am inteles ca este compatibil doar cu modele dupa 2017. Imi aduc aminte ca citisem undeva pe forum ca cineva a montat pe un logan 2, dar nu reusesc sa gasesc postul.

Ma poate indruma cineva dsca sa fac achizitia asta sau sa ma orientez spre altceva?

Multumesc!

EU stiu ca merge Armster 2 la Logan 2. Nu merge la Ph2 ca se prinde cotiera in scaun , nu pe tunelul median

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google