... si tu le-ai taiat brusc.
Chiar eram curios ce si cum se sudeaza pe acolo.
Oricum cotierea este compatibila logan 2 nu doar logan 2 PH2. Parca asa si scrie pe document. Nu?
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Leave a comment:
-
Eu cred că merge și pe modele mai vechi, cu ceva măsurători și două găuri o rezolvați.
Leave a comment:
-
Pentru mașina mea din 2014 au zis cei de la Deva de la reprezentanta că noua cotiera merge doar la noul model de scaun. Cică dacă vreau noul model de cotiera mi-ar trebui și scaunul de pe facelift
Leave a comment:
-
Nu știu să îți răspund, dar din prima poză atașată deduc că este pt modelele după 03.01.17 ( sau atunci a fost redactate instrucțiunile de montaj ), te uiți în josul paginii pe mijloc.
Leave a comment:
-
Eu l-am luat anul trecut tot de la Dacoserv, dar nu îmi mai aduc aminte cat a costat, adus pe comandă.
Leave a comment:
-
Este folositor, nu neg. L-am avut o data reparat de un fost coleg de forum care se ocupa cu asa ceva, insa a tinut cam 1 an. Dupa care, m-am obisnuit asa.
Nici nu stiu daca se mai gaseste kitul OEM ptr. log1 ph1 de cumparat.
Leave a comment:
-
Eu la mașina veche nu renunț la el pt cotieră, îmi pare mai folositor decât cotiera. Eu am schimbat reglajul după 9 ani fiindcă cedase.
Leave a comment:
-
Reglajul lombar la mine e mort si ingropat, nu mai functioneaza de ani buni, deci n-ar fi asta o problema.
Ca sa fie loc, ar trebui scos cu totul robinetul ala de reglaj?
Leave a comment:
-
Posibil să meargă montată în locul la reglajul lombar, acum depinde ce vrei
Referitor la montaj nu am întrebat fiindcă o să fac singur, in cutie are instrucțiuni de montaj ( mură în gură) și cred despre mine că nu am două mâini de un fel ( sunt stângaci
)
Leave a comment:
-
Poti sa spui ce cod are ansamblul?Originally posted by dl_dr25 View PostAzi am cumpărat cotiera, preț 413lei Dacoserv Militari produs pe stoc.
Leave a comment:

Leave a comment: