, dar după ce cumpăr și încălzirea în scaune ( cablajul și releul există deja ) să nu muncesc de două ori.
Cotiera Logan II
Collapse
X
-
Singur
, dar după ce cumpăr și încălzirea în scaune ( cablajul și releul există deja ) să nu muncesc de două ori.
-
Azi am cumpărat cotiera, preț 413lei Dacoserv Militari produs pe stoc.Attached Files
Leave a comment:
-
Iese prin gaura suportului de pahareOriginally posted by Silica View Post"se poate monta fara gaurirea tunelului median" cum asa?? se lipeste?
Nu se găurește nimic.Originally posted by m3dic911 View PostNu nu! Greseala mea, am facut o confuzie. 8201371987 se monteaza pe tunelul median, deasupra suportului pahar din spate. Prin gaurire.
Sent from my 6055K using Tapatalk
Leave a comment:
-
Ce am găsit prin Polonia, după calculele mele este la 400 lei.
Leave a comment:
-
Nu nu! Greseala mea, am facut o confuzie. 8201371987 se monteaza pe tunelul median, deasupra suportului pahar din spate. Prin gaurire.
Sent from my 6055K using Tapatalk
Leave a comment:
-
de spatarul scaunului soferului (nu se intersecteaza cu tunelul median)
Leave a comment:
-
"se poate monta fara gaurirea tunelului median" cum asa?? se lipeste?
Leave a comment:
-
Cotiera 8201371987 este singura care se poate monta fara gaurirea tunelului median de frana?
Leave a comment:
-
8201533390 de vineri am si eu acest reper pe masina montat ,raport calitate pret ok!
Leave a comment:
-
Am si eu modelul acesta de ceva vreme. Este simpla, buna, stabila. Report calitate/pret bun .Cum zicea colegul mai sus, nu are reglaj pe inaltime, dar se rabateaza.
Leave a comment:
-
Azi am montat-o, nu are reglaj pe inaltime dar se rabateaza la verticala.Originally posted by misterG View PostAre cineva idee daca cotiera cea veche (8201533390) are reglaj pe inaltime si rabatare ?
Leave a comment:

Leave a comment: