Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Da exact inelul pentru spalarea lunetei spala parbrizul fara sa porneasca stergatoarele....sper ca pornirea stergatorului lunetei sa functioneze pe sandero II si inelul lunetei sa spele luneta, asta nu stiu....din masuratori efectuate pe maneta pare a fi ok....dar n-am probat si pe viu....

    Comment


    • Aceeasi manevra cu dezlipitul firului si lipitul in alta parte functioneaza si pentru un Sandero 2? Ce insemnatate are acel fir? Butonul al doilea de pe bat?

      Comment


      • Butonul de sus duce la pornirea stergatoarelor o singura data fără sa stropeasca parbrizul, cel de jos e pentru calculatorul de bord (viteza medie, consum, consum instantaneu,etc) Cum spuneam mai sus eu am logan 2 si e ok, la Sandero 2 nu stiu,(n-am încercat, dar poti întreba pe alții care au sandero 2 si au încercat) iar lipitul firului e necesar pentru temporizarea stergatoarelor din cate am inteles din video clip (nu stapânesc limba germana)

        Comment


        • Buna ziua. Am modificat motorasul de la incuierea porbagajului sa imi deschida porbagajul cand apas un buton. Deocamdata butonul este in masina. As vrea sa il pun si undeva pe portbagaj dar am nevoie de un + care sa fie activ doar cand este masina descuiata. Imi poate spune cineva de unde as putea sa il iau?

          Comment


          • A reusit cineva sa monteze geamuri electrice pe Acces PH1? Am luat niste macarale electrice din dezmembrari tot de pe un Logan PH1 si nu se potrivesc la prinderi. Pare ca cele electrice au fileturile de prindere cumva mai sus decat cele de pe masina.

            Comment


            • Asta intră la îmbunătățiri, TPMS pe mașină fără TPMS - momentul ăla când ai mulți pitici pe creier și ai cu ce
              Attached Files
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

              Comment


              • Se vor accepta de RAR oare si la noi?
                https://www.osram.com/am/night-break...h2_headline_10

                Comment


                • nu arata rau... dar mai au pana sa intre pe piata din romania..

                  „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                  Comment


                  • Am o plafonieră cu 3 becuri. Cand am schimbat-o pe cea cu un singur bec la asta cu 3 am vazut ca are placute cu leduri. Problema e ca placuta din mijloc s-a dus,,,la inceput palpaia...acum nu mai merge deloc. Am incercat sa iau alta e pe net, dar nu am gasit la dimensiune (adica sa intre in locul celei arse). Sunt sigur ca nu sunt singurul pe aici care are asa ceva. Daca ati schimbat becurile cu leduri as vrea sugestii...adică ce să pun in locul celei arse....

                    Comment


                    • Originally posted by Silica View Post
                      Se vor accepta de RAR oare si la noi?
                      Am verificat și eu de curiozitate pe site la Osram: în Franța sunt autorizate doar pe Duster, în Germania, Spania, Italia chiar Bulgaria pe Logan2 și Sandero2 cu H7. De H4 nimic nicaieri. Deci nici în tarile cu apa calda nu sunt autorizate toate modelele.
                      Last edited by bogdanmardare; 20 February 2024, 20:04.

                      Comment


                      • Am schimbat multe la masina si eu...ultimile imbunatatiri daca le pot cataloga asa...au fost ceasurile de bord si volanul!
                        Last edited by sorin74ivn; 4 weeks ago.

                        Comment


                        • Știți dacă se potriveste la prinderi bancheta fixa cu una fractionala pentru a putea baga in portbagaj unelte de pescuit?mulțumesc!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google