Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • pentru o anumita varianta de dd4all scria ca nu functioneaza cu adaptor pe wi-fi. cu pyclip-ul instalat pe telefon merge?

  Comment


  • Originally posted by oBED View Post
   pentru o anumita varianta de dd4all scria ca nu functioneaza cu adaptor pe wi-fi. cu pyclip-ul instalat pe telefon merge?
   Salut, pe wifi pyclip funcționează perfect cu acesta.
   Vgate iCar2 ELM327 obd2 Bluetooth elm 327 V2.1 obd 2 wifi icar 2

   Comment


   • Originally posted by paultegzes View Post

    Salut, pe wifi pyclip funcționează perfect cu acesta.
    Vgate iCar2 ELM327 obd2 Bluetooth elm 327 V2.1 obd 2 wifi icar 2
    Nu stiu, pe telefon n-am incercat, dar am incercat sa-l conectez pe wifi pe telefon si n-am reusit (). Telefonul e SAMSUNG A40. Daca poti trimite-mi linkul cu pyclip-ul care merge sa incerc, eu vreau sa imi acctivez iluminatul permanent si temperatura lichidului de racire, in rest nu ma intereseaza nimic...deocamdata...

    Multumesc....

    Comment


    • Trimite mi un msg privat cu e-mailul tau.

     Comment


     • Am reusit sa activez cam tot ce nu era activat pe logan 1.0 SCE (2018) Am scris asta in postarile de mai sus. Azi a venit la mine o cunostinta si a vazut ce am facut, el are un sandero tce 100 gpl cumparat in vara 2020 si m-a rugat daca pot sa-i activez si lui tot ce se poate. Am observat ca are tot ce a avut loganul meu (deci fara CB si evident temperatura lichidului de racire) dar in schimb e activ iluminarea permanenta a bordului (sa zic nativ). I-am spus ca ma documentez asupra modelului sau pentru ca am urmattoarele intrebari :
      1. Daca pot activa computerul de bord ce consum va afisa, deoarece e si pe benzina si pe gpl? Evident daca la acest model se poate activa.
      2. Programul cu care mi-am activat mie pe logan este ddt4alldacia si in lista modelelor am si sandero II deci as putea sa-i activez temperatura lichidului de racire?

      Multumesc de ajutor...

      Comment


      • 1. iti va arata consumul de benzina (irelevant pe GPL).
       2. cu varianta pyClip trimisa de mine merge 100%, testat.

       Comment


       • Multumesc mult....prompt ca intodeauna....
        Last edited by 77sky; 21 January 2021, 13:39.

        Comment


        • Originally posted by eastcowboy View Post
         De ce nu o faci tu singur?
         Am vazut ca ai interfata cu limba romana. Am rezolvat tot ce tine de afisajul computerului de bord folosind limba franceza. De unde ai interfata,,,,asta asa ca un ,,,moft....eu n-am gasit cat am cautat...

         Comment


         • Domnul Eastcowboy este programator. El a făcut acea interfata, foarte utila.
          Pot confirma si alti colegi de pe forum

          Comment


          • Salutare,
           Doresc să îmi activez temperatura motor, iluminare permanenta ceasuri la un 0.9 Tce prestige Logan x52 2019.
           As vrea sa știu exact ce versiune de bază de date trebuie pentru ddt4all de asemenea și ce revizie software. Din ce m-am uitat pe github ultimul release nu are nicio bază de date cu mașini.

           Pentru un Logan prestige 2016 1.2 16v ce se poate activa?
           Menționez că nu are decât cb activat.
           Mă gândeam la HSA, semnalizare one touch și revizia la 20 k km știu că era o opțiune din computer la acele versiuni dar acesta nu o are activată.

           Am achiziționat un obd elm327, cu care mă conectez prin Bluetooth.

           La Loganul din 2019 se poate pierde garanția daca fac aceste operațiuni?

           ​​​​​​

           Comment


           • Salut,
            Cedric Paille a dezvoltat programele ddt4all \ EcuTweaker din DDT2000 si a considerat bazele de date ca fiind proprietatea Renault, a si precizat asta, de aceea nu le-a oferit (plus ca tot apar noi versiuni). Ti-am trimis PM cu o baza de date.
            Despre activarile pe care le-ai mentionat gasesti detalii atat aici cat si pe unele topicuri dedicate functiilor respective, si despre garantie s-a mai discutat.
            Toate cele bune!

            Comment


            • Mulțumesc Gil! Acum descarc baza de date și când am timp mă apuc întâi de studiat apoi de activat. Revin cu detalii!
             Numai bine!
             Last edited by 77sky; 25 January 2021, 19:31.

             Comment


             • Urc si aici o baza de date extrasa\compilata din CanClipV203 pe: https://gofile.io/d/u1U5aO
              Arhiva este full, cu toate modele Renault, Location (limbile) doar RO si GB. Cand voi avea timp voi compila si forma ei arhivata (imi ia vreo 2-3 ore) pentru PyClip (desigur ca se va putea folosi si in PyRen).

              Comment


              • Pentru cine doreste am urcat (link valabil 14 zile) si arhiva cu baza de date compilata si prelucrata pentru PyClip\PyRen din CanClipV203 pe: https://transfiles.ru/g6f26
               Contine doar vehiculele Dacia X90, X52 si XJF, Location doar RO si GB, nu se dezarhiveaza (se pune in aceasta forma arhivata in locatiile necesare din programele respective).

               Comment


               • O intrebare pentru utilizatorii mai experimentati de (clone) Can Clip. Am vazut ca pe site-urile de anunturi din RO circula 2 tipuri: una cu placa galbena si chip Cypress AN2131QC, si alta cu placa verde si chip Cypress AN2135SC. Care dintre acestea 2 ar fi mai fiabile? Intreb pentru ca pretul de achizitie e destul de maricel pentru ambele si in caz de defectiune chip-urile de la cypress (nu stiu cum e cu celelalte componente de pe placa) nu prea se mai gasesc de la comercianti de incredere (digik, mou etc.)

                Ma intereseaza un Clip pentru ca saptamana trecuta mi s-a taiat injectia fix in mijlocul drumului si nu a mai vrut sa porneasca. S-a aprins martorul de ulei si de baterie (masina avand si ulei si curent in baterie), iar scannerul ieftin de coduri pe care il am nu a putut sa se conecteze la port-ul OBD ca sa citeasca DTC-urile (se aprindea si martorul de ESP cand incerca sa se conecteze). De asemenea in cutia de siguranta din compartimentul motor se auzea un sunet de "rasnit" de la releul mare de 35A care comuta rapid "in gol". Problema s-a remediat dupa ce am schimbat releul si m-am mai jucat un pic cu comutatorul de GPL, insa as vrea sa am o optiune de a o remedia pe loc in caz ca mai apare fara sa mai ard banii aiurea pe tractari.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google