1.0 Sce Vibratie/zgomot La Relanti/mers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am spus-o din primele zile de la achiziție și o susțin în continuare; bataia/vibrația e localizata in dreapta, la piciorul stâng al pasagerului, in dreptul filtrului de habitaclu. Se poate pune mana pe porțiunea aceea de tunel și veți simți din plin bataia.
    Părerea mea,personala, este, că acolo, in bord ceva intra in rezonanță (nu mereu), conducte AC, componente ale climatizării, Dumnezeu știe ce!

    Comment


    • După schimbarea tampon motor dispare zgomotul,

      Eu așa am rezolvat

      „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

      Comment


      • Mă bucur că s-a rezolvat , ușor-ușor bolile copilăriei trec și 1.0 sce devine adult in toată regula.

        Comment


        • Asta este si ideea, ca doar din vara vine si pe Clio, trebuia testat mai intai pe ceva mai low-cost.
          Cine spune despre asta de 73HP pe Dacie ca-i lent, oare ce parere are de versiunea de 65 pe o masina care, teoretic, va fi mai grea?
          Last edited by Merdiso; 28 March 2019, 01:11.

          Comment


          • Motoarele astea mici, cu cai putini, daca sunt legate la o cutie foarte scurta, in oras sunt foarte ok, iar daca folosesti fff mult masina doar in oras, e chiar ok. Masina sotiei e de 1.1 l, si avea acu 20 de ani 55 cai, inca in oras nu ma simt incetinit, sau ca as incetini pe cineva... In exterior este doar ptr mers linistit, altfel nici nu poti...
            Cei drept are sub 900 kg.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

            Comment


            • Salutare!
              Saptamana trecuta am fost in service pentru revizia de 40.000 km. Cu aceasta ocazie am adus din nou in discutie bataia, vibratia pe care am descris-o anterior. Reluand masina la mana au ajuns la concluzia ca bataia pe care le-am semnalat-o este cauzata de tamponul motor. Acum astept schimbarea si revin cu impresii plus fotografie a tamponului motor daca este diferit de cel original.

              Comment


              • Asa sa faci, nu de alta, dar asa au mai promis si altii.....
                Last edited by alex1ioan; 9 May 2019, 11:00.

                Comment


                • Salutare!
                  Azi am schimbat suportul motor. Atasez poza cu noul suport care este identic cu cel vechi. Voi vedea zilele urmatoare cum se manifesta.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Mulțumim de informații. A intrat pe garanție schimbarea lui? Sau așa că idee ai vreun deviz cât a costat? Se pare că această piesă are unele probleme care se manifestă prematur să știm și noi la ce sa ne așteptăm în caz în nevoie

                    Comment


                    • Interventia, respectiv schimbarea suportului motor a intrat pe garantie. Nu stiu cat ar costa piesa in service dar in magazin pretul este intre 300 si 400 RON depinde de producator. Incepuse sa ma deranjeze destul de tare si eram hotarat sa o schimb in regie proprie daca faceau nazuri cu schimbarea in garantie. Tot atat de adevarat este ca m-au amanat cam o luna cu diagnosticarea.

                      Comment


                      • Nu luati pe producator sau orice aftermarket la tampoane motor. Mergeti pe original. Va spun din experienta. Sansele de a avea probleme sunt ridicate.

                        Comment


                        • Pai si cel schimbat nu era de origine? Doar nu a venit din fabrica aftermarket. Eu cred ca tamponul este prea elastic la cald.

                          Comment


                          • Asa cred si eu... Elastic mai ales pentru ca si carcasa lui este din plastic. Ma gandesc daca nu cumva si gaura de sub el afecteaza rezistenta lui. La diesel stiu ca spatiul ala e folosit de suport, la 1.0 suportul pare sa nu aiba nimic in zona de acolo.
                            In orice caz, cred ca la 3 ani trebuie schimbat tamponul... Poate si asta e motivul pentru care amana inlocuirea atat de mult, sa nu te duci de doua ori la garantie pe tema asta.
                            Last edited by moru; 19 May 2019, 23:01.

                            Comment


                            • A mai schimbat careva tamponul motor?

                              Comment


                              • eu am schimbat acel tampon de la motor. acum 1 .luna jumate. rezolva problema , insa dupa 3000 de km imi lasa impresia ca e doar carpeala. tind sa cred ca e proiectat gresit. nu e proiectat pentru un motor in 3 cilindri.

                                „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google