M-am trezit azi cu rezervorul de expansiune antigel gol. Nu părea contaminat și nivelul de ulei e același. Am adăugat cca 700ml de apă distilată și m-am programat sa vad daca vor găsi pe unde curge. Au început a-mi băga gogonate precum ca mi s-a adaugat la fiecare schimb de ulei cate 500 ml și este normal. Ultima dată insa am verificat 1000 km in urmă și nivelul era intre min-max. Careva scurgeri in compartimentul motor nu am observat, sau pe scut, pe sub pompa de apă.
Mai nou a început codul morse la actuatorul ewg la 40500. Incepe să se accentueze câte puțin mersul in valuri. Nu am posibilitate încă să o duc la service turbo.
Altă situație interesantă e cu o țeavă de cauciuc de la turbină care se dezintegreaza. Asta da.
Mai nou a început codul morse la actuatorul ewg la 40500. Incepe să se accentueze câte puțin mersul in valuri. Nu am posibilitate încă să o duc la service turbo.
Altă situație interesantă e cu o țeavă de cauciuc de la turbină care se dezintegreaza. Asta da.

, desigur ca de baza ramane cuvantul GARANTIE, dar pe langa verificarile care le-ai facut cred ca poti sa urmaresti nivelul iar daca scade tot asa sa vezi \verifici mai atent tot circuitul de racire, doar ca exemplu (am subliniat asta) si atasat pentru un motor H4D480.
Comment