Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• anduvirgil si oricum perdeaua nu va lucra eficient la variatia asta de tensiune 12V - 14.7V.

Comment

• Hmmm

Astea cu jet sunt praf.
      Stânga stropea puțin peste ștergător, iar dreapta stropea sus pe parbriz.
      Am verificat, iar duza nu era fixată bine la locul ei. Am fixat o ca pe cealaltă și acum stropește puțin deasupra parbrizului.
      Așa cum era pusă inițial duza din dreapta, pare ca și cum ar fi 2 poziții de montaj. In pozitia intermediara , ridicata din spate stropește sus, iar în pozitia intrată toată stropește jos.
      Le am pus pe amândouă in pozitia intermediara și bate prea sus, jeturile exterioare dau peste plafon.
      În poziție intermediară stau fixe, nu se mișca / nu au tendința de a cădea.
      Le am lăsat în pozitia cu jet în jos....puțin deasupra ștergătoarelor.
      Nu am incercat reglarea cu acul.

Logan 0.9 TCe 2018

Comment

• Eu am reusit reglarea loc cu acul. Acum bat bine. Bafta

Comment

• hai ca n-am mai scris de mult. m-am plictisit de probleme si le-am lasat asa ))

2 recente, care ma streseaza.

1. ma indepartez de masina, si inchide automat cand are chef. odata la 6 indepartari, uita sa inchida masina. am gasit-o de multe ori deschisa ) bonus: se reseteza singura setarea (am optiunea cu buton si o tin sa o deschid eu din buton cand ma apropii) si revine la deschidere automata cand ma apropii. o setez iar, dupa o perioada revine la deschidere automata
          2. dimineata cand plec, primele minute, se aude in scartait in spate cred ca de la suspensii, cand se pune in msicare si prin mici denivelari, ca la o usa care incepe sa scartaie cand o misti. dupa cateva minute , dispare )

Comment

• azi am verificat un pic lichidele, apropo, și la voi e greu de văzut nivelu pe joja aia de ulei ? O bag și scot de mai multe ori până cred că am citit corect.
            Ar mai fi 2 aspecte de sesizat:
            1. Am inspectat un pic cu lanterna și am văzut un pic umed undeva pe lângă cureaia de accesorii, pun o poză. Nici nu știu ce e acolo, nu știu unde e pompa de apă. Ce să fie? Să mă îngrijorez? Peste 3 luni am revizia de 4 ani, măcar să știu să le zic ceva despre acel aspect la revizie.
            2. Când apăs în jos pe față dreapta și stânga, pentru verificare amortizoare, pare că se balansează un pic și scârție destul de tare ceva pe partea dreaptă, chiar dacă apăs pe stânga. Mașina are 60K de Km.

20250612-130916.jpg

Comment

• x_dadu Mihai2k4 pentru scartiaiala, zgomote in spate pe denivelari verificati postarea pentru instructiuni verificare pentru una din variante ( ar putea fi si amortizorul defect ) #3289
              x_dadu vezi si postarea pentru transpiratii ulei #2696 ( se rezolva pe garantie daca mai este ). Pe poza roata cea mare pe stanga este arborele motorului, pompa e pe mijloc, iar pe dreapta jos se vede o bucata a fuliei alternatorului
              Pentru ambii, vedeti pe http://logan3wiki.wikidot.com/start toate problemele posibile la masina ​
              Last edited by asitaka; 1 minute ago.
              Să ne țină turbinele!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google