Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am fost la schimbul de ulei motor si cutie la 72.000km (2021). In cutie a intrat cca 1.5l ulei. Capacul distributiei continua sa vaporizeze ulei in partea de jos, insa nu picura inca, il las asa.
    Au fost gasite deteriorate bucsele spate a bratelor suspensie de jos, si un pic de joc in capul de bara stanga ( vor fi schimbate ambele bucse si capete ).
    La reprezentanta din zona mea nu aveau bucsele OEM, doar bratele in ansablu cu 150eur bucata. Au gasit bucse Febi 196446 ( pe net cca 12 eur/buc, pe loc costau 20 eur/buc ) in loc de 545604808R.
    Pentru capuri de bara am mers pe ce stoc avea service-ul multimarca - Lemfoerder 17.RE.172.4402901 cca 30e bucata ( part # 4402901 )
    Am schimbat discurile cu Bosch 0 986 479 A86 si placutele cu Bosch 0986460063
    Protectiile praf stau foarte bine, nu am reprosuri. Voi urmari in timp cum vor rezista.

Multumesc DFA pentru logan wiki, altfel era foarte complicat de gasit piese
    ----
    Attached Files
    Last edited by asitaka; 9 hours ago.
    Să ne țină turbinele!

Comment

• Arata foarte bine acele SASIC 2656001, nu pare ca ramane tija amortizorului expusa mai deloc.
      Acum mai am o singura necunoscuta ramasa. Eu n-am vazut la masina asta tampoane de limitare a cursei amortizorului montate pe undeva, presupun ca sunt integrate in protectia asta de praf.
      Oare apare vreun comportament ciudat aproape de/la capat de cursa amortizorului daca mergem pe protectia asta de praf care e gandita pentru alte modele?

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google