Cat costa revizia la Logan 3?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mihai2k4
    replied
    ursamajor​ wtf!

Piesele insirate, MAXIM 8,900 lei (de origine)
    Manopera, nu sare de 6,700 lei (service autorizat) de unde 3500 lei ?! ))))

Leave a comment:

• x_dadu
    replied
    3500 e ceva, pfuu trebuie să mă pregătesc . Cât timp a durat ?

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    Multumesc. Am facut si revizia asta. Au schimbat tot: toate filtrele, ulei, antigel, lichid frana, curea accesorii etc. etc.
    Ar fi costat 3500 lei, cica. Bine ce am "5 ani fara griji".
    Mi-au zis ca or sa ma cheme sa-mi inlocuiasca pedala de ambreiaj pe garantie, desi n-am observat probleme la ea, cica e o rechemare a unui lot si se schimba la toate cele implicate.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    In postul 39 pag.3 din acest topic https://www.loganclub.ro/forum/forum...57#post3670357
    colegul DFA a atasat o fisa de intretinere si o diagrama revizii pentru L3 in care se poate vedea ce se schimba \executa la 4 ani sau 60 000 km.

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    Maine merg si eu la revizia (fara griji) de 4 ani si, intamplator, si de 60.000 km. Era pe undeva un cartonas cu ce trebuie schimbat la implinirea celor doua chestii... sa stiu si eu ce au de facut tipii.

Leave a comment:

• Mihai2k4
    replied
    madi​ gunoaiele de la cobalcescu, daca erai cu piesele tale, mai adaugau un 40% in plus la manopera.

In rest, nu, nu au fost probleme

Leave a comment:

• madi
    replied
    Mihai2k4 au comentat ceva cei din service cand te-ai dus cu piesele tale? Legat de originea lor?

Leave a comment:

• x_dadu
    replied
    Originally posted by danwall View Post
    Salutare! Urmeaza a 4-a revizie/ 4 ani
    sunt tare curios cât va costa, sper să revi cu un feed-back.
    Eu am în septembrie revizia de 4 ani când voi avea vreo 64-65.000 km. Deși stau în apropiere de Mangalia a trebuit să fac reviziile la Constanta că am GPL. Le-am făcut la Rent Car Service Litoral pe Brătianu, nu știu dacă în Constanța există vreo variantă mai bună.

Leave a comment:

• Mihai2k4
    replied
    si eu am gasit-o asa ... nu stiam in ce bordura am dat

Leave a comment:

• madi
    replied
    Am gasit bujii 224019960R la 75.5 lei bucata. Am luat bujii, ulei Dacia RN17 4L, filtru ulei, filtru de stare lichida si gazoasa la 558 lei. Toate de origine.
    Oftopic , toti din service nu stiu sa ridice masina pe elevator in punctele indicate pe caroserie, cel putin pe partea fata mi-au strambat tabla la praguri de fiecare data cat am fost la ei, in trei serviceuri diferite.

Leave a comment:

• RuginaDacica
    replied
    Daca data trecuta n-am vrut sa zic cum baietii de la Auto Haus Tudor din Constanta mi-au pierdut 3 ore degeaba incercand sa aplice BT71538 sau cum in trecut imi vopsisera bara spate de zici ca era facuta la betie acum n-am nici o jena sa fac asta ca eu in alt service Dacia nu mai calc daca imi ajuta bunul dumnezeu.
    Acum am avut o reparatie pe CASCO de facut si am ales sa merg la alt service Dacia si mai anume la Dacia Rent Car Service Litoral Constanta Bratianu. O sa trec repede peste "lucrurile marunte" cum ar fi ca masina era plina de noroi la interior si stropita cu vopsea alba si pe exterior si la interior, trecem si peste faptul ca nu au fost capabili sa mascheze farul si l-au vopsit putin si pe el ca sa nu se simta nebagat in seama si ca probabil au incercat sa il curete cu ceva si au matuit plasticul.
    Picatura finala a fost in seara asta cand m-am uitat pe sub masina si am observat pe partea dreapta fata ca baiatul care a urcat masina pe elevator a ratat punctul de ridicare cu vreo 4 degete indoind la 90 de grade vreo 7 centimetri de pinch weld care s-a si rupt intr-una din parti. Nu pot sa zic, a fost usor de indreptat cu un patent si un ciocan de cauciuc dar pe viitor cand voi avea rugina acolo voi sti cui sa multumesc.
    Drept urmare Dacia Rent Car Service Litoral Constanta Bratianu este al doilea service pe care n-as putea sa il recomand nici macar dusmanilor.

Leave a comment:

• danwall
    replied
    Originally posted by valioglu View Post

Nu are galeti la cureaua de accesorii.
    Nu are filtru de benzina. E o sita in rezervor. Nu se schimba.
    Nu stiu la ce garnituri tambur frana te referi. Nu prea exista. Sa nu fie sabotii, dar nu se schimba asa repede.
    La ce masina faci revizia, sau de unde ai luat tu indicatiile alea?
    LOGAN III ! Cand am luat-o din reprezentanta, mi-au atasat carnetului de intretinere o coala A4 pe care sunt trecute indicatiile precizate de mine.
    Attached Files

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    Originally posted by danwall View Post
    Salutare! Urmeaza a 4-a revizie/ 4 ani si conform MANUALULUI DE UTILIZARE ar trebui sa

-schimb garnituri tambur frana ( trebuia facut la 60.000Km)
    -schimb curea accesorii si galeti
    -schimb filtru benzina

Mentionez ca masina este din mai 2021 si are 76.500Km. La 78.000Km trebuie sa fac toate operatiunile de mai sus.
    Nu are galeti la cureaua de accesorii.
    Nu are filtru de benzina. E o sita in rezervor. Nu se schimba.
    Nu stiu la ce garnituri tambur frana te referi. Nu prea exista. Sa nu fie sabotii, dar nu se schimba asa repede.
    La ce masina faci revizia, sau de unde ai luat tu indicatiile alea?

Leave a comment:

• Mihai2k4
    replied
    iti dau mesaj in privat cu link-ul pentru site piese.... se pare ca deranjeaza pe careva aici, l-am postat de 3 ori cred si imi sterg postul interese interese )) sa ne spuneti macar, catre cine sunt acceptate link-urile (afiliat) sa va umplem buzunarele

Leave a comment:

• danwall
    replied
    Salutare! Urmeaza a 4-a revizie/ 4 ani si conform MANUALULUI DE UTILIZARE ar trebui sa fac urmatoarele:

-schimb ulei
    -schimb filtru ulei
    -schimb filtru de aer
    -schimb filtru habitaclu
    -schimb garnituri tambur frana ( trebuia facut la 60.000Km)
    -schimb curea accesorii si galeti
    -schimb filtru benzina
    -schimb lichid de frana
    -schimb lichid de racire
    -curatare AC
    -completare freon

Mentionez ca masina este din mai 2021 si are 76.500Km. La 78.000Km trebuie sa fac toate operatiunile de mai sus.
    Primele doua revizii le-am facut in tara la reprezentanta.(Mangalia)
    A treia revizie am facut-o in Germania, tot la reprezentanta.
    Ma poate ajuta cineva cu un site pentru piese si sa-mi recomande un service decent in Timisoara?
    Multumesc mult!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google