Mi-am luat placute de origine(Brembo) scrie pe cutie, sper sa fie si bune, 183 roni de la Ciclop.
@grassu: se mai uzeaza ele si nu o sa mai scartaie, in plus am observat la mine ca dimineata cand mergeam la lucru si era foarte rece scartaiau destul de tare, iar acum, ca s-a mai incalzit pe la noi merg ok.
@grassu: se mai uzeaza ele si nu o sa mai scartaie, in plus am observat la mine ca dimineata cand mergeam la lucru si era foarte rece scartaiau destul de tare, iar acum, ca s-a mai incalzit pe la noi merg ok.

, sunt cu ochii pe voi !
....ah si as mai avea o problema ....nu am putut ridica in 28 decembrie masina de la dealer si a fost un vecin de al meu dupa ea ...cand am ajuns sa o vad (dupa cateva ore) am observat ca nu se aprinde becul de pozitie din farul drept, mi`am zis ca s-a ars si o sa cumpar altu, asta este ...ei bine, dupa vreo 3-4 zile a inceput sa se aprinda din nou
siiii a mers o vreme, dupa care intr-o seara iar nu s-a mai aprins ....si dupa 2 zile iar a inceput sa se aprinda. Oricum ...nu prea ma pricep, dar cred ca e de la cum mi-or reglat ei cablurile p`acolo ca am avut probleme cu proiectoarele. Ce ar trebui sa fac ??

Comment