Vă rog să mă scuzați admin că nu am utilizat funcția search, dar nu pot să acceseze acest forum de pe PC, folosesc telefonul mobil.
Cum pot să aflu data de fabricație a kit-ului de distribuție pt. Logan dci 85 cp ? Inclusiv a curelei accesorii ?
Am in vedere in primul rând kit-ul de distribuție de origine Renault, dar și kit-urile de la ceilalți producători, in cazul in care sunt mai transparenți cu informarea
Vă mulțumesc
distributie logan
Collapse
X
-
Eu ma gandeam sa iau renault. Pe epiesa parca scria ca e la fel si pt ceva motoare renault de peste 100 de cai.
Leave a comment:
-
Salut, eu am mers întotdeauna pe gates, am văzut și eu ca continental este mai scumpă, asta nu înseamnă ca celelalte nu sunt bune. Important sa nu fie contrafăcute piesele in rest nu trebuie sa ți faci probleme. Cumpara de la un magazin serios, recomand magazinele online, au prețuri mai bune.
Leave a comment:
-
Salutare. Am vazut ca distributia continental e mai scumpa decat cea de origine. Care e mai buna? A schimbat cineva recent la 1.5 90 cai in reprezentanta? Sunt curios ce preturi au.
Leave a comment:
-
Originally posted by IancuMIC View Post...
La toate piesele de origine dacia, mai putin la consumabile, primesti un certificat de garantie.
Leave a comment:
-
A mai schimbat cineva la 1.6 16v in ultima vreme?
cat mai duce in reprezentanta ?
Leave a comment:
-
Garantie pentru piesele de origine o asigura producatorul, prin magazinul de unde le-ai cumparat cu mentiunea ca acestea sa fie montate intr-un service agreat; servisul trebuie sa dea conform legii, garantie la manopera. Mentiunea aia se referea la faptul ca reprezentanta nu va fi implicata in anumite chestiuni ce tin de un defect al pieselor.
La toate piesele de origine dacia, mai putin la consumabile, primesti un certificat de garantie.Last edited by IancuMIC; 11 April 2019, 12:10.
Leave a comment:
-
Am inteles din deviz ca nu se acorda garantie in cazul acesta. "Pentru piesele
furnizate de clienti nu se acorda garantie." Ce parere aveti?
Leave a comment:
-
Am cerut un schimb de distributie si curea accesorii, si mi-au facut in preprezentanta pretul total de 2090 lei, adica 500 manopera si 1590 piesele, inclus pompa de apa. Ce parere aveti?
Am citit de preturi (mult) mai mici ca al meu declarate ca mari. De al meu ce mai ziceti?
Masina e benzina cu 6,5 ani si 42000km
Leave a comment:
-
Si daca tii la masina si la siguranta ta, sa ai in vedere si lichidele: cel de frana si antigelul..in ideea ca din cand in cand schimbi uleiul de motor.
Leave a comment:
-
Mai in gluma, mai in serios, colegii au incercat sa iti recomande acelasi lucru: schimba kitul de distributie rola si cureaua)..e max 250 ron (piese de origine) si manopera pe la 170 ron la reprezentanta.
Nu merita sa te risti sa se rupa..pentru ca cei de la ITP nu au verificat si nu vor verifica vreodata distributia..
- Likes 1
Leave a comment:
-
Originally posted by Kojak View PostLa cati km a mers masina aia in 12 ani, merita 100% deplasasrea doar cu taxiu
Originally posted by Kojak View PostSi gumele sunt kormoran "de prima echipare", noi ca si cureaua aia de distributie, nu?
Originally posted by Kojak View PostTIne distributia inca 12 pana la 70k km, ca doar e de prim montaj.Last edited by abc; 2 March 2019, 09:38.
Leave a comment:
-
Originally posted by abc View Post12 ani
Logan 1.4 Ambiance, fara servodirectie
fabricat si cumparat in februarie 2007, primul propietar
35100 Km
distributia originala - fara probleme
Si gumele sunt kormoran "de prima echipare", noi ca si cureaua aia de distributie, nu?
TIne distributia inca 12 pana la 70k km, ca doar e de prim montaj.Last edited by Kojak; 1 March 2019, 21:15.
Leave a comment:
Leave a comment: