distributie logan
Collapse
X
-
difera mult tariful si intre reprezentante.
cu siguranta unul este pretul in orasul X si altul in orasul Y.
Leave a comment:
-
Vezi cum se fac usor banii? Din revizii banale.
La o distributie aia e manopera. Acum 3 ani am dat 270 de lei cu tot cu pompa de apa si schimb antigel, colegul nu vrea sa schimbe pompa, deci...
Leave a comment:
-
La un schimb de ulei, filtru ulei, filtru aer, (cu piesele mele) la o reprezentanta mi-au cerut 150 lei manopera, asa ca manopera ptr. schimb distribuitie nu cred sa coste doar 250-300 lei
Leave a comment:
-
Cu piesele lor, nu merita.
Cu piesele tale, dai 250-300 lei manopera la reprezentanta + 350-400 lei kit-urile.
Leave a comment:
-
Cat mai costa un schimb de distributie (fara pompa apa) in reprezentanta la logan 1.4 Mpi? A facut cineva recent?
Leave a comment:
-
Conteaza foarte mult tensionarea curelei mai ales cand nu dispui de intinzator automat , Contitechul fiind mai tare are probabil alta valoare de tensionare .
N-am manualul de la Renault pentru D4F pe partea de distributie ca eram curios sa vad ce valori trebuie la tensionare pentru cureaua de accesorii/alternator.Last edited by prometheus; 2 September 2017, 10:25.
Leave a comment:
-
La mine a ținut 60000 km. Cred ca tine și de montaj, mai ales ca la el au fost probleme de prima data, când i-au pus doar curea contitech, deși rolele după 60000 km încep sa aibă joc. Probabil trebuie sa ii pună alta curea de accesorii.
Leave a comment:
-
Pai cu Hutchinson a venit din fabrica , atat pe accesorii cat si pe alternator si uite ca timp de 52.000 km n-am avut probleme pana sa le schimb.
Leave a comment:
-
Eu am patit-o de la cureaua de accesorii OEM Hutchinson (cea cu rugozitati pe ea), m-a tinut 20.000 km, am pus Gates (cu suprafata neteda) exact ca cea de origine cu care a venit masina(care a tinut 100.000 km si n-a avut nici pe dracu') si momentan are 40.000 km si e intreaga si la locul ei. Poate montaj, poate calitate, poate ghinion, dar curea Hutchinson nu mai pun nici la pantaloni.
Leave a comment:
-
Zgomot suspect .
Datele problemei :
Kit Distributie Contitech (fara pompa apa) - rulaj aprox. 6100 km)
Kit Accesorii O.E.M. (rulaj 1300 km)
Zgomot perceput doar cand motorul este rece , la cald zgomotul dispare .Last edited by prometheus; 1 September 2017, 11:09.
Leave a comment:
-
Logan 1.4 Laureate Plus , A.C. cu servo 09.2006
ultima schimbare distributie , 04.2012 60603 km ,a constat in :kit distributie , curea accesorii la dealer Dacia- Renault.
Acum am 121000 km si aprox 5 ani si 4 luni . M- am hotarat sa schimb distributia .Am achizitionat piese de origine , total 455 ron , piesenet.ro :
-kit distributie : rola Koyo ( Japan ), curea Gates ( Uk);cutie made in Uk
- pompa apa Pierburg pe cutie scrie made in France
- kit accesorii : curea Hutchinson ( made in EU) , rola Koyo ( Japan ) , galet intinzator ( made in Germany) , pe cutie scrie made in France
Plus 3 l antigel.... de origine.
Acum sa ma prezint la mecanic pt schimbareLast edited by george_c_ro; 11 August 2017, 00:30.
Leave a comment:
-
La Logan 1 Ph2 1.4 mpi cu AC pe lângă accesorii și distribuția are întinzător automat...
Leave a comment:
-
Uite ca eu am pe accesorii intinzator fix cu toate ca am AC + pompa servodirectie.(L1 Ph2)
La D4F avem intinzator automat la distributie .
Daca nu ma insel la 1.4/1.6 Mpi la distributie rola nu este cu intindere automata dar in schimb accesoriile dispun de unul automat.Last edited by prometheus; 4 August 2017, 09:57.
Leave a comment:
-
Eu cred că cei mai fericiți sunt cei cu Logan 1 Ph2 cu AC care au întinzătoare automate și la distribuție și la accesorii...
Leave a comment:
Leave a comment: