distributie logan
Collapse
X
-
Originally posted by laur @ View Post... 7 ani si jumatate si doar 55 000 km.
Antigelul nu l-am schimbat niciodata , la fel nici lichidul de frana. Consider ca sunt bani aruncati.
Un cauciuc merge pana la sarme sau pana bubuie, iar lichidu' de frana si antigelu', pana se fac cacafeaua.Last edited by Kojak; 25 June 2017, 11:14.
Leave a comment:
-
Laur, efectele negative ale lichidelor neschimbate la timp sunt cu mult mai scumpe..
Nu degeaba au trecut si in cartea masinii acele intervale; ca le mai depasesti, e alta.
Macar sa ajungi sa faci un test sa vezi proprietatile (ramase) ale lichidului de frana..
Leave a comment:
-
Tocmai ce am schimbat si eu cureaua +rola (erau cele din fabrica)dupa 7 ani si jumatate si doar 55 000 km. Sunt multe persoane care schimba cureaua dupa 4 ani ,desi au km putini cu masina. Am intors cureaua pe toate partile si am indoit-o , nu prezenta nici urma de imbatranire. Antigelul nu l-am schimbat niciodata , la fel nici lichidul de frana. Consider ca sunt bani aruncati.
Leave a comment:
-
Buna ziua .
Pt un schimb de distributie, pompa ,curea accesorii reprezentanta a cerut 1240 ron cu reducere 20% ,iar cu piesele aduse de mine o manopera 429 ron cam piperat totusi !!!! Daca cumpar piesele de pe piese.net sunt de incredere ?
Cu stima Mihai ...
Leave a comment:
-
Buna seara,
Produsele le-am achizitionat de la autonet group si au costat toate 420 lei.
Antigelul l-am comandat astazi de la emag
Leave a comment:
-
Glaceol Rx tip D.
E scump la reprezentanta.Attached Files
Leave a comment:
-
Cei de la care am comandat piesele mi-au cerut numarul de sasiu. Masina are AC.
Nu am stiut asta, pana acum. Multumesc. Ca si antigel ce sa cumpar? Orice tip de antigel? sau de la reprezentanta Dacia?
Leave a comment:
-
Kitul de accesorii difera la masinile cu AC. Stii asta, nu?
Din ce vad kitul tau e pentru masini cu AC.
Leave a comment:
-
Multumesc de raspuns. Masina are 81.000 km si este din 2009. Nu i-am mai facut distributia pana acum si nu eram sigur daca ar mai trebui sa i-au si altceva in afara de cele de mai sus. Nelamurirea mea a aparut in momentul in care am gasit curea de accesorii in targ la vitan la pretul de 50 lei, iar cei de la care mi-am cumparat produsele mi-au dat kit transmisie la pretul de 130 lei. Nu intelegeam daca acel kit contine si cureau de accesorii
....
Leave a comment:
-
E bine.
...
Iti mai trebuie 3l de antigel si 3 l de apa distilata.
Cati km are masina?
Leave a comment:
-
Te rog sa folosesti mijloacele proprii ale forumului (gestiunea atasamentelor), atunci cand ridici poze pe forum.
Leave a comment:
-
Buna seara,
Sambata vreau sa ma duc la service pentru schimbare de distributie. Am cumparat curea distributie, kit transmisie si pompa de apa. As dorii sa stiu daca in afara de aceste piese mai este nevoie si de altceva. V-am atasat aici si pozele produselor.
Va MultumescLast edited by jonsonica; 21 June 2017, 22:01.
Leave a comment:
Leave a comment: