distributie logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lord_wader
    replied
    Intrebare: daca la schimbarea distributiei se constata ca pierde ulei pe la simeringul vibrochenului, pentru a fi inlocuit trebuie dat uleiul jos din motor?

Multumesc!

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by lord_wader View Post

Edit: ma gandesc daca nu-i mai ieftin sa imi iau 2 capre auto si o trusa de chei serioasa si cu ajutorul clipului lui Cristi Streulea sa fac eu manopera.
    Io zic ca nu. Mai scoate un 200-250 lei si las-o pe mana unuia care stie cu ochii inchisi sa faca o distributie. Sa nu-ti para rau ca te-ai zgarcit aiurea, dupa.

Te-ai convins ca am dreptate...uneori.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Si tie parca ti s-a spus asa:

Kit distributie, kit accesorii, pompa apa (de origine), antigel, te duci cam la 580 lei; mai ieftin nu cred ca gasesti.
    Manopera in reprezentanta, cam 300 lei; in felul asta ai si garantie la piese si manopera.
    Eu zic sa renunti la ideea cu meseriasu' independent.

...
    E chiar asa greu de priceput?
    Tot ii tragi cu 1350...
    Last edited by IancuMIC; 29 April 2017, 21:00.

Leave a comment:

• lord_wader
    replied
    Am intrebat la alta Reprezentanta cat costa distributia complet. Raspuns: ~1000RON fara pompa de apa(care la prima reprezentanta costa 350RON). Cred ca are dreptate colegul Kojak cand spune ca manopera nu poate fi doar "de la 150 in sus" ci minim 250. Deci pret total 1300-1350, cam mult. Trebuie neaparat sa cumpar eu piesele.

Edit: ma gandesc daca nu-i mai ieftin sa imi iau 2 capre auto si o trusa de chei serioasa si cu ajutorul clipului lui Cristi Streulea sa fac eu manopera.
    Last edited by lord_wader; 29 April 2017, 20:51.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Bineinteles ca ne ajutam, dar tocmai s-a discutat; s-au facut recomandari pentru distributie completa dCi. Pai, ce facem, discutam la doua zile aceiasi problema?
    Cat despre celelalte piese, nu aici; avem topicuri destule despre revizie.
    ...
    Multumesc de invitatie; niciodata nu se stie.

Leave a comment:

• adyxzz
    replied
    sal

Fanez excelent punctat ai redat mai rapid ceea ce am gandit, te salut colegul Iancu eu te stiu de mai mult timp nu te -am prins intr-o zi mai rea nu? sper ca mi -ai spus o constructiv , doresc sa achizitionez mai multe lucruri, ma gandeam ca in spiritul de colegialitate ne putem ajuta, multumesc anticipat tuturor inclusiv colegului Iancu, te astept la o bere in Felix,

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Originally posted by IancuMIC View Post
    Daca inteleg eu, d.ta doresti ca cineva sa caute in locul dumitale kitul de distributie complet, cel mai ieftin, nu?

Originally posted by adyxzz View Post
    ...as vrea un kit complet distributie si cu role intinzatoare cu tot ce e nevoie, eventual ulei+filtre ( tot ce e nevoie pentru un schimb de 180000km, un pret? daca preturile sunt bune mai doresc capete de bata, bucsi, pivoti, sparg pusculita...
    Eu am inteles ca ar vrea niste oferte, nu recomandari, iar daca ii convine pretul pentru kit mai cumpara si altele.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Daca inteleg eu, d.ta doresti ca cineva sa caute in locul dumitale kitul de distributie complet, cel mai ieftin, nu? (nu discutam aici despre ulei filtre, capete de bara).
    Daca aveai putina bunavointa, ai fi observat ca tocmai s-a discutat ceea ce te intereseaza; doua pagini mai inapoi.
    Succes la documentare.

Leave a comment:

• adyxzz
    replied
    sal

colegii, sunt foarte aproape de 180000km, cu un Logan 1.5dci decembrie 2007, as vrea un kit complet distributie si cu role intinzatoare cu tot ce e nevoie, eventual ulei+filtre ( tot ce e nevoie pentru un schimb de 180000km, un pret? daca preturile sunt bune mai doresc capete de bata, bucsi, pivoti, sparg pusculita, am 180000km si fara nici o problema, m-am ocupat de ea si nu m-a lasat la greu in decembrie avem 10 ani P.S imi montez AC saptamana viitoare, imi influenteaza cu ceva asta comanda de piese de distributie ( trebuie ceva in plus? ) scz de

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Originally posted by mr.K View Post
    Ramane ca ai facut-o, deci esti roman de-al nostru.
    Adica recunoscator. Stie sa spuna "multumesc" in mai multe forme.

Leave a comment:

• bolovan
    replied
    La fel nici eu. Si de regula daca lasam...lasam la sfarsit...chiar inainte de plecare. Si nu lasam 100 lei. Dar frecvent nu las nimic. Dam...este platit sa-mi faca treaba calumea...daca nu-i capabil sa se apuce de gradinarit.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Da' ce, o strangere de mana la final de operatiune nu e sufcienta, pt. un om integru ca tine?
    Spagarule! Pardon, romanule!

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    La urmatoarea intrare in service, lucrurile vor sta asa.
    -distributie, accesorii, pompa, antigel.
    -revizie de an
    Poti sa n-o faci?
    Vorba aia, unde merge mia, merge si suta.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Ramane ca ai facut-o, deci esti roman de-al nostru.
    La ultima distributie n-am mai avut sa dau ciubuc, am luat masina tarziu iar mecanicul plecase.
    A montat-o bine, totusi.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Tu asta ai inteles, din ce am spus, eu?
    Daca am facut-o, am facut-o ca de la om la om, nu de frica.
    Last edited by IancuMIC; 28 April 2017, 09:30.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google