distributie logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kojak
    replied
    Si cu toate astea, te-ai chitrosit si nu i-ai lasat niciodata nici de-o bere?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by Kojak View Post
    Sa fii sigur ca nu ti-o pune de-al drecu cu un dinte decalata.
    Prost argument. Daca dai o atentie doar de teama, atunci e musai sa schimbi ceva.
    Nu va pune nimeni distributia gresit, daca nu-i dai o atentie. In cel mai rau caz, nu primesti niste informatii care te intereseaza, aka detalii despre montaj si mici trucuri, poate fi mai glacial cu tine, e posibil sa o mai taraganeze. In fine poti sa ti-l apropii si sa schimbi numerele de telefon, pentru viitoare sfaturi, ceea ce nu e un lucru rau. Cand iti faci programare la IATSA Galati, esti intrebat daca ai preferinta pentru un anume mecanic.
    Eu am incredere in baiatul de acolo pe care il cunosc oarecum, sa las masina si sa o iau dupa amiaza.
    Cam asta e.

Leave a comment:

• bolovan
    replied
    Pentru asta exista garantie (de asta nu merg la service-uri de garaj). Am nevoie de bon
    daca nu merge ok o aduc inapoi, daca nu ma inteleg cu ei...apelez la opc (a fost o perioada in care eram client la ei)...si daca nici asa nu merge...o trimit pe neavasta mea (nu s-a ajuns acolo...toti s-au speriat)

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by lord_wader View Post
    Am fost in Reprezentanta sa intreb un cost estimativ pt. 1.5dci Euro3.
    ................................
    *manopera de la 150RON in sus
    Aia e vrajeala lor ieftina.
    "De la...", e secretul prin care, de fapt mai jos de 250lei n-o sa te coste manopera in reprezentanta.

Originally posted by lord_wader View Post
    *ciubucul mecanicului separat
    Originally posted by alexsr View Post
    De ce mai dai ciubuc mecanicului?
    Originally posted by bolovan View Post
    Meteahna romaneasca
    Sa fii sigur ca nu ti-o pune de-al drecu cu un dinte decalata.
    Last edited by Kojak; 27 April 2017, 23:22. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• bolovan
    replied
    Meteahna romaneasca

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Leave a comment:

• alexsr
    replied
    De ce mai dai ciubuc mecanicului?

Leave a comment:

• lord_wader
    replied
    Am fost in Reprezentanta sa intreb un cost estimativ pt. 1.5dci Euro3. Preturile aproximative:
    *kit distributie 220RON(mi se pare ciudat de ieftin in conditiile in care pe net gasesti kit SKF 207RON sau Dayco 170RON)
    *kit accesorii 340RON
    *pompa apa ~350RON(nesimtit de scumpa chiar daca e de origine)
    *manopera de la 150RON in sus
    *antigel separat
    *ciubucul mecanicului separat

Total ~1060RON+antigel+manopera mai scumpa+ciubuc= 1200~1250. Cam scump pentru o masina din 2006 care daca mai face 1500E. Daca cumpar eu piesele ies cum spuneau si colegii la 850RON

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Si-asta e adevarat. Imi aduc aminte ca in cazul meu, dadea borsu' la distributie dupa 500-1000km de la interventie.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Nu uit. N-as mai vrea sa schimb pinionul pentru ca trebuie demontata juma' de masina... Gabi zicea ca daca pinionul era cu probleme, ar fi dat cu ulei dupa 1000 km de la schimbare, nu dupa 90k. Cel mai probabil e simering-ul copt si de-aia face pe nebunu'.
    Last edited by vitriol; 27 April 2017, 13:43.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Eu mai astept. Vreau sa "combin" distributia cu revizia de an(ulei, filtre).
    Distributia se va duce, in cazul meu, pe la 1000 de lei. (700+300)

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Vezi si cu semeringul ala, sa nu uiti de el. Eu ti-as recomanda sa schimbi si pinionul, dar vezi ce zice si Gabi.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Rezolvam, nu e nicio problema. K, sa ne anunti cand ai drum prin Bucuresti, ca sa bagam Heineken-urile la rece.

Saptamana viitoare bag si eu toroapa la schimbat de distributie. O sa merg unde am fost si data trecuta. N-am gasit pe nicaieri oferta mai buna de 700 lei pentru all inclusive (kit distributie, pompa apa, kit accesorii, antigel, apa distilata + manopera). In plus, stiu cum lucreaza baietii.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Deja tre' sa trecem pe la casierie, e clar!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by mr.K View Post
    Bineinteles.

370 lei
    sau

515 lei cu tot cu kit accesorii

+ 250-300 lei manopera la reprezentanta.

La reprezenta mai au promotii, dar baga piese Motrio, ca sa iasa un pret competitiv, cu piese de origine iesi scump.
    Tin sa va anunt ca va bagati in afacerile mele privind consultanta.

Cum zice cineva pe aici, atentie la data si ora postarii.
    Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Diferenta e mica.
    Oricum cu cca. 800 si ceva de lei esti boEr bibescu!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google