distributie logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prometheus
    replied
    Pai la mine cred ca mai tineau lejer inca vreo 25-30.000 km dar daca am pus curea pe accesorii marca Contitech care este mai tare fata de cea OEM(Hutchinson) + mecanicul care probabil a tensionat-o prea mult , mi-a distrus-o rapid cel putin rola de tensionare.

Dupa cum scria si Hirayama , unii producatori nu respecta anumite cote cum face producatorul pentru piesele OEM unde exista un caiet strict de sarcini.

Sper sa nu patesc acelasi lucru si la distributie ca turbez !! acolo cel putin am rola care intinde automat , nu este fixa ca la accesorii asa ca sper sa nu ma trezesc ca-mi dezvolta si acolo "guler" pe rola.
    Last edited by vitriol; 4 August 2017, 07:20.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by prometheus View Post
    Pentru ca rolele vechi incepusera sa faca zgomot la rece le-am schimbat (tot kit-ul).
    Asa repede, eu am 59450 km si nu fac zgomot la rece, urmeaza ca luna aceasta sa-l schimb cu distributia.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Aprox. 58 k.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Ce rulaj?

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Pentru ca rolele vechi incepusera sa faca zgomot la rece le-am schimbat (tot kit-ul).
    Attached Files

Leave a comment:

• irinell24
    replied
    Ms frumos.

Leave a comment:

• brasil
    replied
    De origine, am luat de la ei kit distributie si pompa de apa si kit accesorii, dar aici mai trebuia o curea pe care am luat-o din service Serus. Cei de la reprezentanta au spus ca sunt originale, nu au comentat!
    Last edited by 77sky; 1 August 2017, 19:21.

Leave a comment:

• irinell24
    replied
    Brasil pt ce kit si pompa ai optat??? Merci.

Leave a comment:

• brasil
    replied
    Originally posted by irinell24 View Post
    Am vazut in pachet interesant la ei in care intra si pompa pe care ai pus-o tu plus kit distributie la 280 de lei. Am sunat si am vb cu ei si I-am intrebat firma de care sunt produse si mi-au spus ca pe toate produsele scrie original dacia Renault. Exista asa ceva???Garantia este de in an si imi pare cam mica. Inclin insa sa cumpar pachetul. Mai cercetez azi/maine dar asta e in poll position ;)
    Vanzatorul vinde si la noi pe pagina sau ai achizitionat de la ei???
    Si eu am luat de la el (piesenet...) de multe ori si am fost multumit, inclusiv kit distributie, pompa de apa, kit accesorii. Recomand !

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by irinell24 View Post
    Am cumpărat de la el o gramada de repere în decursul anilor.
    Toate de origine. Cumpăra liniștit, atât el cât și @planetara vând piese de origine.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Il cauti pe net; daca nu obtii niciun rezultat, atunci producatorul nu poate fi cunoscut.
    Dar nu conteaza asta atat de mult; piesele de origine respecta anumite rigori impuse de constructorul auto. Asta conteaza pana la urma.

Leave a comment:

• irinell24
    replied
    Merci frumos Iancu. Si codul unde as putea sa-l veric??? Sau cu ce mai precis??? Sorry nu prea am experienta in acest dpmeniu. Adica daca as avea cartea tehnica probabil as gasi acolo serial number dar asa dupa ce sa ma uit?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    E un site de incredere; poti cumpara fara stres de acolo.
    Da, piesele de origine nu sunt inscriptionate explicit, privind producatorul (uneori ai doar un cod); Renault este cea mai folosita inscriptionare.
    Attached Files
    Last edited by IancuMIC; 27 July 2017, 14:56.

Leave a comment:

• irinell24
    replied
    Originally posted by Kojak View Post
    Si daca vrei sa compari preturile, gasesti si aici (vanzator de incredere) OEM:

https://www.piesenet.ro/Sistem-De-Ra...gan-1.4,%201.6
    Am vazut in pachet interesant la ei in care intra si pompa pe care ai pus-o tu plus kit distributie la 280 de lei. Am sunat si am vb cu ei si I-am intrebat firma de care sunt produse si mi-au spus ca pe toate produsele scrie original dacia Renault. Exista asa ceva???Garantia este de in an si imi pare cam mica. Inclin insa sa cumpar pachetul. Mai cercetez azi/maine dar asta e in poll position ;)

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Daca ar fi despre mine, as opta doar pentru piesa (pompa) de origine; am mai multa incredere in exigentele producatorului auto, in ceea ce privesc piesele de acest fel. Chiar nu m-ar interesa cine o face.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google