distributie logan
Collapse
X
-
A! Pai atunci e bine. Tu ii dadeai preturile lui @lord_wader, iar eu ma gandeam la 1.4-le lui @Cristi.....
-
Era o recomandare (pe care am facut-o si eu) colegului din Vaslui; lord_wader, care are dCi.
LE
Last edited by IancuMIC; 27 April 2017, 08:52.
Leave a comment:
-
Originally posted by Kojak View PostIo'te aici:
Avem asa: 515lei + 70lei (am pul 3L apa + 3L antigel) = 585 lei - piesele
Pe manopera mai dai un 250lei, sa zic
In total ajungi la sub 850lei.
Parca suna mai bine decat 1300lei, este?
Zi-mi tu o masina, orice marca, la care schimbi toate de mai sus cu piese OEM si in reprezentanta, cu mai putin de 10 meleoane. Dacia rulzz!
Asta este kit-ul corect.
Deci, 465+70=535 + 261,61 lei manopera in reprezentanta Dacia (conform devizulul pe care l-a postat @Cristi..., = 796 lei
Distributia in reprezentanta (piese + manopera) = 1151.90 lei
=> in reprezentanta te costa mai mult cu 30.9%, daca cumperi piese de la ei.
Leave a comment:
-
absolut corect. atunci se justfica, ramasesem cu impresia ca ai mai putini km
Leave a comment:
-
Originally posted by cristi.... View Postda cati km ai domnule de ai schimbat atatea?
Vreo 230 mii.
Multe dintre repere, recunosc ca le-am schimbat preventiv, nu pentru ca au cazut. Pot confirma unii colegi de forum chestiunea asta.
Ai si tu tangente oarecum cu medicina, spitalele alea-alea si stii vorba aia, e mai simplu sa previi decat sa tratezi.
Leave a comment:
-
da cati km ai domnule de ai schimbat atatea?
as mai mentiona eu un capat de bara decedat destul de subit pe la 88 de mii de km. m-o respins la itp din cauza lui. 1 zi am umblat cu morcovu in... sa nu ma opreasca police pana m-au primit ((in ziua aia aveau plin). uzura era destul de mare, mi-a aratat , nu a fost la vrajeala, peste 70%. ciudat, pt ca in mers nu am simtit nimic, nici un zgomot, masina nu tragea in ncii o parte si nici n-am luat gropi iarna asta. mici denivelari care au solicitat un pompaj mai mare al suspensiei dar la viteza destul de mica , 30-40km/h
300 de roni (piesa+manopera+ geometrie si cu reducere 10%)
ala de pe stanga e in stare perfectaLast edited by cristi....; 26 April 2017, 22:18.
Leave a comment:
-
Ce sa zic...n-ai luat de la cine trebuie. Daca luai de la cei mentionati de mine mai sus, n-aveai probleme.
De cativa ani buni am luat de la cei 2: planetare, amortizoare (2 seturi complete fata-spate), toate reperele de la directie (de la bascule pana la bucsi), diversi senzori, rulmenti, discuri si placute de frana, bobine si multe alte nimicuri...astea asa, la prima schimbare.
Leave a comment:
-
da dar daca plezneste pe cine trag de urechi? ;))
am mai luat eu piese "de origine" din alte surse aparent de incredere, din afara reprezentantei (nu de aici de pe forum) si am constatat ca am aruncat cu banii pe geam. a trebuit sa mai cumpar odata reperul respectiv pt ca nu se potrivea efectiv (ex filtru de aer de origine, am stat intr-o iarna 1 h sa-l fac sa intre fara sa ramana carcasa cascata. 50 de lei. in reprezentanta undeva la 60 pe vremea aia. a doua zi m-am dus si l-am luat de la reprezentanta si a fost ok. ala vechi il mai am si acu, sta degeabadeci prefer sa nu stau cu stres. da, 850<1300 nu neg
cu treaba. am creierii tocanita)
nu prea multe. dupa cum vezi, o distributie, un ulei, chestii de loisir
Leave a comment:
-
Io'te aici:
Avem asa: 515lei + 70lei (am pul 3L apa + 3L antigel) = 585 lei - piesele
Pe manopera mai dai un 250lei, sa zic
In total ajungi la sub 850lei.
Parca suna mai bine decat 1300lei, este?
Zi-mi tu o masina, orice marca, la care schimbi toate de mai sus cu piese OEM si in reprezentanta, cu mai putin de 10 meleoane. Dacia rulzz!
Ce faci dom' Cristi? Cam rarut pe aici in ultima vreme.Last edited by Kojak; 26 April 2017, 22:04.
Leave a comment:
Leave a comment: