O secunda conteaza si este mai mult de o secunda adica de la 10,2 la 11,3.
1,6 8V Euro 4 avea 11,5.
1,6 8V Euro 4 avea 11,5.
ma poate ajuta cineva sa imi gasesc unul in stare foarte buna? Ms.
...Am citit tot topicul si ca ceilalti nu iti recomand facelift(ph2) mergi pe ph1, calitatea interiorului e mult mai buna.Alegerea e a ta dar sa tii cont ca nu vei face economii de combustibil cu acest motor decat daca mergi linistit.In schimb o sa fii placut surprins cand ai sa ii dai pedala ca "mananca" asfaltul.Intr-un context: E o masina buna cu un motor harnic, mai econom decat concurenta...Daca tot ai deschis topic cu asa ceva sa nu uiti sa ne zici si ce ai achizitionat intr-un final:poze , parere personala etc...
pentru ca Doamne fereste, o atingi din greseala, nu vrei..dar....se mai poate inampla. De asta nu as vrea sa il incerc. Am sa caut in Timisoara daca gasesc, ar fi bine daca as gasi unu aici
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment