Va Rog Sa Imi Dati Un Sfat!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Am vazut si am pipait ph2. Raman la parerea ca interiorul la ph1(Prestige) arata mai bine. Tapiteria este integral din material textil, gri inchis, de foarte buna calitate, sigur mai buna ca la ph2. Eu nu am folosit huse, sunt de felul meu foarte curat si atent si pot sa spun ca tapiteria arata ca in prima zi, curata si fara urme de uzura. Apoi la ph2 ma scoate din sarite butoanele de aragaz de la climatizare iar argintiul de pe consola centrala este simplu, nu mai are acea textura ca la ph1. Cat despre bordul combinatie de gri si crem de la unele masini nu pot sa spun decat caaah! Desigur nu pot sa fiu decat subiectiv, gusturile nu se discuta.
    Si inca un amanunt: am condus un ph2 ce avea comenzi audio sub volan nu pe volan cum se pun la masinile mai rasarite. Mi s-a parut o idiotenie, nu le nimeream deloc.
    Cat despre bara cromata din spate inca odata caaah !
    Oricum diferentele sunt minore, nu trebuie sa facem prea mare caz.

    Comment


    • #32
      Mi se pare subiectiva diferenta ce o gasesti tu intre ph1 si ph2 mie unu imi place mai mult ph2 eu am prestige si pina la aparita ph2 nici nu ma gindeam sa cumpar logan mi se parea prea diferita ca sa fiu elegant, chestie de perceptie.Oricum motorizarea este super, e4 trage bine am vazut ca au mai taiat din performanta ca sa il faca e5 o masina buna pentru cit dai pe ea si harnica cum zicea cineva aici

      Comment


      • #33
        Originally posted by AlinVRS View Post
        "Seba: pt comparatie, poti sa te dai cu al meu E4, cum visezi tu, sa vezi care trage si care nu." Seba a dat raspunsul pentru performanta
        Calitatea interiorului e mult mai buna la ph1(prestige) decat ph2, nu am chef de scris romane cu detalii asa ca iti recomand sa incerci unul dar calumea nu asa din auzite si citite...cauta un loganist cu golan 1,6 16v ph1, date tare cu el si pe urma ai sa afli raspunsul la ce am scris mai sus....
        PS.E plin forumul de axplicatii, asa ca numai dau detalii de ce asa si nu asa decat lui Dule ca el este initiatorul topicului.
        Respect!
        Adică dacă mă dau tare cu 1.6 16v ph1 observ că are interiorul mai de calitate?
        Mie îmi place bejul din maşină, nu neapărat logan, orice maşină. Eu am şi huse bej care arată mult mai bine decât par când citeşti "huse bej", o să fac poze diseară şi vă arăt.
        Când văd atâta negru la maşini în interior mă duce cu gândul la dacia 1310. Înafara scaunelor mie îmi place de câteva ori mai mult loganul prestige ph2 decât opel astra g la interior, loganul îţi dă senzaţia de spaţialitate, pe lângă faptul că oricum e mai încăpător, bejul şi geamurile lui mari lasă multă lumină să intre şi să fie observată, când ma urc în opel astra g sau în logan ph1 parcă intru într-o peşteră, în comparaţie, zici că-s la înmormântare.
        Last edited by ionescu liviu; 7 May 2012, 13:47.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

        Comment


        • #34
          Originally posted by Dule View Post
          multumesc de oferta (sa ma dau cu unul), dar sincer, as prefera sa fie al meu acela cu care ma dau pentru ca Doamne fereste, o atingi din greseala, nu vrei..dar....se mai poate inampla. De asta nu as vrea sa il incerc.
          Uite ce zice Seba "daca vrei sa te dai cu unul, mergi la autoeuropa la drive-test. apoi, pt comparatie, poti sa te dai cu al meu E4, cum visezi tu, sa vezi care trage si care nu".
          Cred ca daca stii sa mergi cu o masina nu ai ce sa zgarii sau sa lovesti...macar iti faci o idee inainte sa dai banii, aici daca continuam ai sa vezi ca parerile sunt impartite si nu ai sa poti trage o concluzie pentru tine...trebuie sa le probezi sa vezi exact ce iti place Ph1 sau Ph2.
          https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

          Comment


          • #35
            Nu cred că e aşa mult de probat, te uiţi la ea şi vezi care îţi place mai mult, în rest e aceeaşi maşină.
            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

            Comment


            • #36
              ce interesant...nici unu din Timisoara nu isi vinde loganu de 1.6 16v, si cand gasesc...si imi cumpar, atunci toata lumea vinde)

              Comment


              • #37
                Ori sunt prea putine, ori banatenii tin prea mult la Logan 16v
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • #38
                  ) asa este....din pacate cand imi iau Logan 1.6 16v, ne vedem pe la intalniri...numa sa imi gasesc

                  Comment


                  • #39
                    Explica-mi te rog un lucru; de ce tii neaparat sa-ti ei un 16v doar din Timisoara, ca asta nu inteleg. In acest fel trebuie sa intelegi ca iti diminuezi sansele de a lua aceasta masina si poate una buna.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                    Comment


                    • #40
                      imi place motorizarea....e ok motorul, trage bine, si din Tm pt ca e mai bine, asa ma duc dupa el prin cine stie ce judet, si poate nu imi place, si ma intorc fara masina. Asa daca e din Tm, o vezi imediat, si intr-o zi si rezolvam cu actele.

                      Comment


                      • #41
                        Saluatere...Eu zic ca si daca ar fi o distanta de vreo maxim 250-300 de km nu ar fi chiar asa mare problema de deplasare...plus ca...traim intr-o era a internetului...
                        Deci vanzatorul poate sa pozeze masina, o vezi, o admiri, apoi mergi si o vezi "live" daca iti place cum arata. Bafta in gasirea unei masini bune!
                        Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
                        Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

                        Comment


                        • #42
                          Ms mult:-)

                          Comment


                          • #43
                            Daca imi este permis, as face o recomandare;
                            - achizitie direct de la proprietar, pe cat posibil primul
                            - carte service cu revizii la zi(daca a trecut de cea de 60.000 cu atat mai bine)
                            - verificare intr-un service
                            Treaba cu probele, e ca la insuratoare; daca e sa nu vezi ceva, tot n-ai sa vezi decat dupa, dar la benzinare probleme cu motorul mai putin se intalnesc, iar de ambreiaj iarasi nu poti sti, unele au cazut la 40.000, alti merg inca si la 100.000; depinde si de stapan.
                            Last edited by IancuMIC; 8 May 2012, 10:07.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                            Comment


                            • #44
                              Prea multe pretenţii nu poţi să ai, e o maşină sh, trebuie să treci cu vederea o zgârietură, lovitură, astea nu ar fi problemele, chiar şi ambreiajul se schimbă, nu e ceva grav.
                              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

                              Comment


                              • #45
                                Eu as vrea ca orice om, o masina intretinuta, acuma la ambreiaj iti cam dai seama daca e pe duca sau nu. Plus ca eu merg cu tata sa o vad, sa o cumpar, si tata are mai multa experienta decat mine. Sper sa gasesc una buna.

                                Am gasit un Logan 1.6 16v din Pitesti. Il vinde o firma de acolo care se ocupa cu cosmetizari. Ei au contract cu banca si masina asta a fost luata de la recuparari leasing. A fost a lu o tanti. Kilometri sunt reali 39.000, ei i-au facut la masina ITP pentru ca nu mai era valabi. Ei mi-au spus ca lasa 100 de euro la pret. Ce spuneti? Merita sa merg sa o iau? Ms. Va las si un link pe autovit cu masina.


                                Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.


                                Sau ar fi mai buna varianta asta? Ar fi si mai aproape, si are kilometri reali, o tanti a condus masina asta. Am vorbit cu ea si mi-a spus ca ea a condus masina. Dupa voce are vreo 50 de ani. Avantajul ar fi ca e foarte intretinuta masina, si are putini kilometri. Eu cred ca sunt reali, deoarece si eu fac 6.000 de km pe an cu masina. MS aici aveti si linkul de la anunt.


                                Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
                                Last edited by Dule; 8 May 2012, 17:23. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google