Consum 1,5 DCI 85 CP

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by fuzzy View Post
  ...incercam sa dau un mic indiciu celui care a postat mai sus...
  Adica mie...
  Originally posted by fuzzy View Post
  ... ca un km de autostrada are 700m...
  Era o gluma... Fii mai relaxat...
  O sa traiesti mai mult...
  Am incheiat off-topic-ul... Cu scuzele de rigoare...

  Comment


  • distanta 650 km
   4,3 l/100 cu A/C
   masina incarcata
   viteza medie 70 km/h
   consumul e facut d tata :d eu nu reusesc sa ii fac asa consum mic...

   Comment


   • Salut, e prima oara cand pun imagini, sper sa fie ok! Deci km sunt facuti din Lugoj TM, pana la Hamburg, tranzitand mai multe orase din Germania, pe autostrada 90%. Nu am avut o viteza constanta, decat in primii 1400 km in care cb arata un consum de 3.7 - 3.8, stiu ca nu indica exact si dupa calculele mele a iesit 4.2, viteza 110-120 km/h. Dupa cei 1400 km, restul sunt facuti cu viteza de 130-170 pt ca nu mai aveam rabdare. Plinul l-am facut la Lugoj la Petrom, am bagat 70 litri si la vama la nadlac am mai bagat 7,3 litri, inainte sa ies din tara. As vrea sa stiu de ce nu indica exact cb consumul!?
    Attached Files

    Comment


    • Şi viteza medie care a fost ?

     Comment


     • asta e viteza medie sau na ce arata cb pana la hamburg, pt primii 1400 km era undeva la 75 km/h.
      Attached Files

      Comment


      • mie imi arata 6,1 oras in ideea ca ii dau in goarna,in afara mers 90km/h si cu anumite reprize de 150-180km/h consumul a fost de 5,0 sunt multumit de consum in ideea ca am momente in care schimb numai la 4000 rpm

       Comment


       • Sunt de acord cu tine, la mine dupa ce alimentez si resetez cb, dupa 50 km in oras, nu trece de 5-5.2 si nu chiar la 4000 schimb, dupa 3500. Nu se poate face nimic cu cb sa arata mai exact consumul? Sunt sigur ca in oras e undeva la 6-6.5, tinand cont ca e mic orasul, 5 semafoare maxim.

        Comment


        • Originally posted by TM03GVB View Post
         Salut, e prima oara cand pun imagini, sper sa fie ok! Deci km sunt facuti din Lugoj TM, pana la Hamburg, tranzitand mai multe orase din Germania, pe autostrada 90%. Nu am avut o viteza constanta, decat in primii 1400 km in care cb arata un consum de 3.7 - 3.8, stiu ca nu indica exact si dupa calculele mele a iesit 4.2, viteza 110-120 km/h. Dupa cei 1400 km, restul sunt facuti cu viteza de 130-170 pt ca nu mai aveam rabdare. Plinul l-am facut la Lugoj la Petrom, am bagat 70 litri si la vama la nadlac am mai bagat 7,3 litri, inainte sa ies din tara. As vrea sa stiu de ce nu indica exact cb consumul!?
         Ai alimentat peste "capacitatea maxima standard" a rezervorului - ca sa spun asa si ti-a ajuns motorina mult mai mult decat daca ai fi facut plinul normal - de aici si impresia ca ti-a consumat mai putin. Dupa un anumit numar de km calculatorul de bord nu mai preia variatiile de consum foarte fidel, fiindca media e raportata la o distanta destul de mare. De asemenea, dupa un numar de km, CB-ul se reseteaza singur. Trebui sa ai in vedere aspectele astea la distante parcurse foarte mari.

         Comment


         • exact in oras e cam 6-6,5 mai mult ca sigur si in afara poate fi 5,0 sau chiar mai putin in functie de stilul de condus

          Comment


          • in afara minim am facut 4.3, iar in oras maxim 6.1

           Comment


           • minim afara am avut 3,5 mers cu 90km/h maxim 7,0 in oras cu forja si mici tampeni de ale mele facute cu masina

            Comment


            • Eu am facut un drum Cluj-Bistrita-Cluj-Secaseni ( Caras severin )-Cluj adica 850 km si mi-a iesit un consum de 5.8 l/100km dupa calcule nu dupa bord care arata 4.9 , mentionez ca am facut plinul de fiecare data cand am alimentat .
             Drumul a fost bun era in data de 01.01.2013 si la intoarcere la fel in data de 2 , viteza cat se putea pt. si unde se putea ca era liber drumul si curat si la dus si la intors , incarcat cu bagaje am fost doar la dus , la intoarecere am fost mai gol , in masina doar eu si sotia .

             Comment


             • consum dci 85

              dupa un tur de Arad -> Gherla (langa Gherla, mai exact la vreo 15 km intre dealuri la bunica) -> Arad = 664 km, a consumat 23.7 Litri. => Consumul pe aceasta distanta = 3.5 L/100 KM la o viteza medie 63.7 km/h.

              Incolo - 3 pers cu bagaje (70 % din portbagaj)
              Inapoi - 2 pers cu bagaje (35 % din portbagaj)

              Cauciuri de vara noi Michelin energy saver.

              AC ON aprox 10 % din distanta.
              Attached Files

              Comment


              • pe asta nu o mai cred...eu consum sub 3,8 n-am avut ever..oricum as fi mers..si singur in masina fara bagaje...

               Comment


               • Nu va mai luati dupa cb. Nu bate nici la mine... cu un litru, poate si mai mult.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google