Logan ABS Plus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• crispred
    replied
    Originally posted by JmEk View Post
    195 am avut eu de iarna..sunt ok.....sta bine masina...insa parca tot 185 sunt mai bune...ori imi pun direct 205 ori 185.....
    205?nu omori planetarele? iar cu consumu cred ca va creste semnificativ... eu zic sa ramai pe 185 Continental.... baietii ce se pricep la anvelope zic ca sunt cele mai reusite pt Logan

Leave a comment:

• JmEk
    replied
    195 am avut eu de iarna..sunt ok.....sta bine masina...insa parca tot 185 sunt mai bune...ori imi pun direct 205 ori 185.....

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Originally posted by FlorinMuresan View Post
    Are cineva anvelope 195/65/15 pe Logan berlina? Si daca da, cum se comporta?
    scria cineva pe forum ca are anvelope si spunea ca e multumit, nu mai stiu de stabilitate daca spunea ceva. zicea ca sunt bune oricum. adica oricum putin mai bune decat 185/65/15

Originally posted by mirea marian View Post
    Salut, cum pot schimba martorii luminosi plasati pe butoanele de deschis geamurile aeroterma etc s-au ars toate beculetele
    multumesc

vreau sa schimb LOGANUL, ma gandeam la unul pe motorina sau pe GPL, DEPASESC 22000KM PE AN
    ce sfat aveti?

vreau sa schimb LOGANUL, ma gandeam la unul pe motorina sau pe GPL, DEPASESC 22000KM PE AN
    ce sfat aveti?http://www.loganclub.ro/forum/images...y/newblush.gif
    e cam scumpa intretinerea la diesel. mai ales pe partea de injectoare unde doar un injector e 1800 lei, si factura ajunge lejer pe la 6000 lei cu o curatare cu tot ce trebuie in caz de belea. cu becurile, vezi la how to... ca este un topic legat de acele becuri

Leave a comment:

• mirea marian
    replied
    Salut, cum pot schimba martorii luminosi plasati pe butoanele de deschis geamurile aeroterma etc s-au ars toate beculetele
    multumesc

ce sfat aveti?

ce sfat aveti?http://www.loganclub.ro/forum/images...y/newblush.gif
    Last edited by mirea marian; 2 March 2009, 20:22. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• FlorinMuresan
    replied
    195/65/15

Are cineva anvelope 195/65/15 pe Logan berlina? Si daca da, cum se comporta?

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    E foarte bine,deoarece clientul are de ales o gama mai mare modele.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    In curand o sa apara serii limitate si pentru Ph2...

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    toate versiunile promotionale de pe ph1 (abs plus, easy - laureate plus, si partner) au fost disponibile doar pe ph1. pe ph2 aceste variante nu exista.

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Se mai gaseste varianta ABS Plus la facelift?

Leave a comment:

• medvic
    replied
    Originally posted by darksid3 View Post
    Laureate nu are ABS, doar Laureate Plus!La capitolul audio nu are cum sa fie manopera foarte scumpa, iar referitor la CASCO eu te sfatuiesc sa-ti faci tocmai pe principiul ca nu vrei sa arunci cu banii!Ca dealer...eu am fost foarte multumit de IPSO!
    Este foarte bun aforismul ales de tine.
    Ar trebui sa-l luam drept deviza si am fi noi toti cu totul altfel !

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    aha. deci m-am lamurit

EBD - Electronic Brakeforce Distribution (engleza)

EBV - Elektronische BremsVerteilung (germana)
    Last edited by B 83 RMJ; 25 January 2009, 14:11.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Toate modelele Logan echipate cu ABS Bosch (8.0 sau 8.1) au EBD (sau EBV). Un search pe Google te va lamuri...

Leave a comment:

• mia
    replied

Nu au EBD, si nici nu avut vreodata. Asta e sigur. Sau............ au ascuns atat de bine EBD-ul asta, ca eu una zau dc l-am gasit undeva

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    am intrebare, referitoare la postul asta.

are pana la urma sau nu loganul ABS Plus EBD?

cine afirma acest lucru, l-as ruga sa aduca si argumente. deoarece mie nu imi scria nicaieri pe nici o foaie la dealer ca cum ca as avea EBD. un prieten pe aveo hatch are abs+ebd, si este specificat in oferta.(vezi varianta elite)
    Last edited by B 83 RMJ; 24 January 2009, 14:46.

Leave a comment:

• Distrat
    replied
    Merci.Acum plec dupa materiale

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google