If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am comandat Prestige 1.5 DCI 85 Cp la Meridian Vest mi-au zis ca e promotie luna asta si ca vine cu airbag lateral si garantia extinsa gratis .... aveti idee de promotia asta?
am comandat si eu unul si asa e ! mai tre sa astept o saptamana
miiiii de scuze...am promis ca voi pune poze cu prstigiul platinat,dar jobu nu mi-a dat pace.incerc ca zilele astea sa fac niste poze,dar cu vremea asta,n-am ce sa fac momentan.Vroiam sa va mai zic ca,acu 2 sapt am fost pana la viena si intr-un mall la un magazin de accesorii auto mi-o facut cu ochiu o spuma activa si un polish&wax nano 3 de la sonax.N-am rezistat si intr-o sambata am actionat cu produsele pe loganita argintie.B E S T I A L !!!normal era sa pun poze ca sa vedeti si voi,dar promit sa ma tzin de cuvant cat mai rapid.hai,noapte buna si mai vb
nu stiu cum e cu comenzile dar eu deja sunt ofticat... sunt persoane care au facut comanda dupa mine si le-au venit deja masinile si eu mai am inca 2luni de asteptat
e vorba de relatii.eu trebuia sa stau 2 luni sa-mi vina 105 caluti,dar am un prieten care il cunostea pe dealer si mi-a dat-o a doua zi pe cea pe care o avea in stoc(promisa altcuiva)..albastru mineral
E topic pentru echiparea Prestige, deci cu motor 1,6 16v si 1,5 dCi. Nu vad unde e problema, din moment ce e acceasi echipare... Si nu mai vorbi asa, de parca noi suntem slugile tale. Un "se poate", "va rog" sau alte formule asemenea daca erau in post, mai discutam...
salutare..in vara au cumparat si ai mei un logan prestige..e super..adik la banii lui si dotari e ok..oricum e masina noua garantie..cemai`..e buna..sunt multumit de ea..doar ca mai pot fi aduse multe imbunatatiri...cel mai binevenit ar fi o garda la sol mai joasa cred ca i`ar da o stabilitate mai buna..nu ma prea stiu cu astea dar din ce am obs fiind la volan..oricum masina merge si e ok..am avut si o prabusire cu ea-" dar na..incepator fiind..cemai va doresc sarbatori fericite si drum bun!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment