Probleme Aer Conditionat.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    S-a rezolvat si la mine.Am gasit buton aproape ca cel original,cu mici diferente in sensul ca avea 6 craci in loc de 4 si avea parghia de actionare un pic mai scurta,dar s-a adaptat f usor anuland 2 craci...acum merge ca noua consola mea.
    sigpic

    Comment


    • #32
      salut

      de unde ai cumparat buton, ca sa stim pe viitor, multam!
      Last edited by 77sky; 31 May 2011, 20:05.

      Comment


      • #33
        Strada Maica Domnului,Bucuresti.Sunt numai magazine de electronice,componente,etc.
        sigpic

        Comment


        • #34
          Salutare tuturor. Am si eu o problema cu ac-ul. Masina are 4 ani si am reincarcat instalatia de 3 ori pana acum. Merge bine toata vara(asta e totusi un lucru bun), dar primavara nu mai are freon, dupa ce il reincarc merge fara nici o problema. De fiecare data o verifica baietii de la service si iese bine, nu pierde nici macar un gram, au bagat chiar si solutia fluorescenta(nu stiu exact cum se numeste) si nu se vede k ar pierde pe undeva.

          Comment


          • #35
            Iarna il mai pornesti si tu din cand in cand cum e recomandat? Macar o data de doua ori ori pe luna. Posibil iarna sa se stranga vreo garnitura si sa nu mai etanseze bine si-ti pierde tot freonu.

            Comment


            • #36
              L-am pornit de cateva ori, cand mi-am adus aminte(2-3 ori mai mult nu).

              Comment


              • #37
                Sal! are cineva ventilele alea de la gura de umplere pt instalatia de aer conditionat? Am fost azi sa incarc instalatia cu freon, toate bune si frumoase pana la final, adica ceea ce am scris la incepututl postului.

                Comment


                • #38
                  Salut tuturor. Vin si eu cu niste intrebari legate de AC. Desi am citit topicul inca sunt confuz.
                  1. Cand pornesc AC-ul fie ca e motorul cald sau rece imi porneste si electroventilatorul.Pana la urma e normal asa ceva sau nu? Pentru ca am observat la alte Dacii Logan ca nu porneste si electroventilatorul.
                  2. De ceva timp incoa AC se pare ca nu prea mai face rece.Masina are 2 ani si are garantie. Credeti ca aceasta problema se poate rezolva pe garantie in service Dacia?

                  Comment


                  • #39
                    1. Normal e sa porneasca indiferent de temperatura motorului.
                    2. Depinde de natura problemei, asta daca exista vreuna. In cele mai multe cazuri se rezolva cu un "schimb" de freon si ulei compresor, manevra de care n-am auzit sa se faca pe garantie.

                    Comment


                    • #40
                      Salut.1.Electroventilatorul porneste odata cu aerul conditionat,posibil la unele sa nu se auda chiar asa tare.2.Normal ar fi sa se rezolve pe garantie.

                      Comment


                      • #41
                        Va multumesc mult pentru raspunsurile rapide. Consider ca ar trebui sa ii fac verificarea la freon si ulei pentru ca nu mai raceste cum trebuie si asta dupa doar 2 ani. Prostia pe care am facuto eu si este des intalnita de catre necunoscatori este de a nu porni AC pe timp de iarna. Am inteles si eu ca trebuie pornit o data macar la 15 zile in orice anotimp.
                        Ce nu inteleg eu este de ce la alt logan cand a pornit instalatia AC nu a pornit si electroventilatorul?

                        Comment


                        • #42
                          Posibil sa aiba o problema la GMV (ventilator), siguranta sau cine stie. In mod normal trebuie sa porneasca pe prima treapta iar cand nu face fata (foarte cald si stai pe loc) porneste pe a doua ca sa raceasca. Cand e foarte cald si o pornesti prima data, pleaca direct pe treapta doua a GMV-ului si revine pe prima cand este cazul.
                          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

                          Comment


                          • #43
                            Sincer sa fiu nu pot sa-mi dau seama pe treapta porneste,cert este ca de fiecare data cand pornesc AC porneste si GMV si cel putin masina unui amic tot logan nu face asa, a pornit masina dupa 2 zile de stat in parcare si la 2 min a pornit si AC ,,, Iar GMV nu a pornit. Treaba urata cu service Dacia este ca daca ma duc la ei vor zice ca nare domne nimic ,las ca merge, (tipic romanesc).

                            Pe ce treapta porneste
                            Last edited by Ionutsz; 26 June 2011, 21:36. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • #44
                              Treapta doua o simti din plin, se aude din habitaclu iar afara se aude tare de tot, simti si mici vibratii in masina. E in regula daca iti porneste GMV, nu e in regula daca nu iti mai baga rece. Du-te la Dacia si vezi ce zic, daca e de la freon poti sa te ... pe ei si sa ti-l faci tu (maxim 100 lei) daca ei refuza.
                              '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

                              Comment


                              • #45
                                Am impresia ca aia de la Dacia numai faptul ca iti receptioneaza masina in service si deja iti taie factura, deci drumul il iau catre un centru de incarcat instalatie AC pentru ca am impresia ca si cei de acolo iti poate verifica instalatia. Si pe garantie nu cred ca se rezolva daca e problema de freon insuficient,cel putin asa scrie si in cartea de garantie ca agentul frigorific nu este rezolvat pe garantie. Multumesc mult pentru sfat.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google